Чт, 2024-03-28, 13:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



19 серпня в Києві ясно, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +24...+26 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-08-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Гидрометеорологический центр прогнозирует улучшение погодных условий на территории Украины 18-23 августа.


Забута картина іспанського художника Пабло Пікассо "Сидяча жінка в червоному капелюсі" півстоліття лежала на складі музею міста Евансвілль у штаті Індіана, США.



Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів у депутати Верховної Ради в загальнодержавному багатомандатному окрузі та одномандатних мажоритарних округах.


Успішне застосування нового Кримінально-процесуального кодексу України, який набере чинності в листопаді 2012 року, залежить від перегляду учасниками системи кримінального судоустрою поняття "презумпція невинності", вважає посол США в Україні Джон Теффт.



В Україні існує проблема якості вакцини і її доступність. Про це заявив координатор системи ООН в Україні Олів'є Адам.


Чеський підрозділ хімічного захисту, ймовірно, буде підключено до пошуку зброї масового знищення в Сирії, оскільки США побоюються, що після падіння режиму Башара Асада хімічна зброя може потрапити до рук терористів або перекупників.




США проводять перевірку Deutsche Bank на предмет порушення економічних санкцій проти Ірану.



У Стокгольмі у дипломатів різних країн за півроку накопичилося близько 600 паркувальних штрафів, які вони відмовляються оплатити. Найбільше порушень у співробітників посольств Росії, Китаю та України.



С каждым годом количество больных растет - по частоте заболеваний диабет занимает третье место в мире. Этому способствуют стрессы и нездоровый образ жизни.



Північнокорейський керівник Кім Чен Ин наказав збройним силам бути готовим завдати удару по Південній Кореї в разі обстрілу території КНДР.


ЄС глибоко стурбований екстрадицією з України в Росію визнаного відповідно до міжнародного законодавства біженця, що свідчить про порушення взятих зобов'язань дотримуватися принципу неприпустимості примусової екстрадиції.



Російський нейтронний детектор ДАН, встановлений на борту марсохода NASA Curiosity, в п'ятницю був запущений в тестовому режимі і продемонстрував успішну роботу.



Партія Всеукраїнське об'єднання "Свобода" має намір відновити знесений активістками жіночого руху FEMEN пам'ятний хрест жертвам репресій НКВС в центрі Києва.