Чт, 2024-04-18, 20:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Більше 50 мільйонів років назад Антарктика представляла собою досить комфортну для проживання територію, де було завжди тепло і росли пальми.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-08-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На фестивалі "Бандерштат 2012" відбудуться покази документальних історичних фільмів режисера Тараса Химича "Золотий вересень" та "Срібна земля".



Останніми роками через політичну ситуацію в країні світ взагалі, і Європейський Союз, у тому числі, з недовірою дивляться на Україну.


У Нью-Йорку знайдено картину одного з найбільших представників поп-арту Роя Ліхтенштейна "Електричний дріт" (Electric Cord), про місце зберігання якої нічого не було відомо останні 42 роки.



Центральна виборча комісія (ЦВК) Молдови відмовила ініціативній групі у проведенні восени референдуму про приєднання країни до Митного союзу Росії, Бєларусі і Казахстану.



Прокуратура закрила кримінальну справу щодо видання Lb.ua. Як повідомляє прес-служба прокуратури Києва, таке рішення було ухвалено "за результатами перевірки




Список Об’єднаної опозиції не до кінця справедливий, але достатній, щоб перемагати на виборах.



Член олімпійської збірної Німеччини з веслування Надя Дригалла залишає розташування своєї команди в Лондоні.



Когда вы въехали довольные в новую квартиру и решили помыть руки, тогда в этот момент понимаете, что первым делом нужно зеркало купить для ванной.



4 серпня в Києві мінлива хмарність, подекуди короткочасний дощ, удень місцями грози й шквали 15-20 м/с, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +20...+22 градуси, удень +31...+33 градуси.




Науковці з Франції розробили пристрій, за допомогою якого можна писати і малювати очима, без участі кінцівок. Апаратура відстежує рух очей людини (eye tracking).




П'ятьох француженок - активісток українського руху FEMEN затримала поліція Лондона за організацію акції протесту проти ісламізму.



Турецька армія вперше за останні роки проводить навчання на кордоні із Сирією, на них відпрацьовуються завдання взаємодії підрозділів сухопутних сил, зокрема бронетанкових.



Іспанський король Хуан Карлос сьогодні під час відвідування генерального штабу збройних сил спіткнувся, впав і сильно забив носа.



Судові експерти почали ексгумацію тіл, похованих на місці колишньої бази ООН в боснійському місті Сребреніца.



Весь Европейский Союз, как впрочем и Украина, и Российская Федерация с нетерпением ждут новостей из Соединенных Штатов Америки.




У Києві покажуть приголомшливу виставку "The Human Body". Тіла та органи експонатів справжні - їхні колишні власники заповідали себе науці.



Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко вважає за необхідне у найкоротші терміни розробити і розпочати реалізацію плану з лібералізації і подальшої повної ліквідації торговельних обмежень з Росією.



У МНС повідомили про надзвичайно високий рівень пожежної небезпеки в Україні в зв'язку зі спекотною погодою.

сайт о зеленом чае


Многие люди понаслышке знают, что зеленый чай очень полезный, однако, если копнуть глубже, то не все точно скажут в чем же его польза заключается.



Національний олімпійський комітет України має намір звернутися до Лозанського спортивного арбітражного суду з приводу результату поєдинку українського боксера Євгена Хитрова в 1/8 фіналу Олімпійського турніру у ваговій категорії до 75 кг проти британця Ентоні Огого.