Пт, 2024-03-29, 08:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У понеділок, 13 серпня, у Києві хмарно із проясненнями, сильний дощ, місцями грози, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +18...+20 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-08-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Дождливая погода 13 августа будет на всей территории Украины. Об этом сообщил сегодня Украинский гидрометеорологический центр.


Украинские спорсмены с 20 медалями завершили участие в ХХХ Летних Олимпийских играх.На Олимпийском стадионе в Лондоне сегодня в 23:00 по киевскому времени состоится церемония закрытия Олимпиады.


Внаслідок ДТП на 18-му км автодороги Одесса-Мелітополь-Новоазовськ 13 осіб госпіталізовано, з них п'ять громадян Російської Федерації (з них троє дітей), троє громадян Білорусії (з них двоє дітей) і п'ять українців (з них троє дітей).




Останній живий свідок розгрому сил Антанти в битві при Галліполі в 1915 році черепаха Блейк шукає нових господарів.



Лідера Комуністичної партії України (КПУ) Петра Симоненка потрібно притягнути до кримінальної відповідальності за його ініціативу щодо зміни державних символів України.




Вхід до парку "Феофанія" в Києві став платним. Потрапити на територію тепер можна за 10 гривень з людини.



Посол ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра обговорив з екс-прем'єром Юлією Тимошенко політичну ситуацію в Україні та взаємини України з ЄС.



П'яту золоту медаль на Олімпійських іграх в Лондоні приніс Україні боксер із Сімферополя Олександр Усик у ваговій категорії до 91 кг.




Землетрус магнітудою 6,6 стався на півночі Ірану, поштовхи відчувалися у Вірменії



Апеляційний суд відхилив позов опозиції про відмову ЦВК зареєструвати кандидатами в депутати екс-прем’єра Юлію Тимошенко та екс-главу МВС Юрія Луценка.



Українка Інна Осипенко-Радомська виграла срібну медаль у веслуванні на байдарці-одиночці на дистанції 200 метрів на Олімпійських іграх в Лондоні.


Заступник секретаря Ради безпеки Грузії Леван Дучідзе вважає, що Росії доводиться шукати вигадані факти, щоб, як за часів радянської пропаганди, довести всьому світові, що вона не є ініціатором війни в Південній Осетії.