Пт, 2024-03-29, 12:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Група Alien Disclosure UK продовжує шукати підтвердження життя на Марсі.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-08-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Студенти Берлінського університету імені Гумбольдта роздяглися для зйомок в еротичному календарі заради покращення умов навчання.



Сирійські повстанці повідомляють про те, що їм вдалося збити військовий літак у провінції Ідліб на кордоні з Туреччиною.



Відомий організатор проплачених мітингів Руслан Багмут помер внаслідок падіння з 16-поверхового будинку в Києві на Троєщині. Про це повідомили в районному управлінні МВС.



31 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, вдень +19...+21 градус. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Квоту на включення своїх членів у всі 225 окружкомів отримали партії "Молодь до влади" і "Братство", які висунули по 1 кандидату в мажоритарних округах.




Україна посіла 133-тє місце з 148 в рейтингу стану доріг, складеному американськими соціологами з Інституту Геллапа



Новий президент Єгипту Мохаммед Мурсі прибув до Ірану на дводенний саміт Руху неприєднання.



"Влада в Україні, здається, схильна продовжувати свій курс репресії".Так Більдт прокоментував рішення Вищого цивільного й карного суду.




Дефіцит держбюджету за підсумками січня-липня 2012 року становитиме 16,94 мільярда гривень, збільшившись за липень на 10,23 мільярда.



У список конфіскату потрапили всі меблі: ліжка подружжя і двох синів, кілька шаф, тумбочки, стінка, люстри у всіх кімнатах, шкіряний диван, кілька столів, крісла, стільці і різні статуетки, що не мають особливої цінності".



Президент США Барак Обама оголосив штати Луїзіана та Міссісіпі районом великої катастрофи через тропічний шторм "Айзек", що обрушився на ці штати.




В Україні лютує негода. В епіцентрі сильних дощів з вітрами опинилися східні і південні регіони.



Потужний ураган "Айзек" обрушився на місто Новий Орлеан в американському штаті Луїзіана, повідомляє в середу Національний центр спостереження за ураганами США.




З 1 вересня сплата утилізаційного збору за транспортні засоби при постачанні з України до Росії здійснюватиметься в повному обсязі.


Заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна не відкидає можливості судового оскарження постанови ЦВК щодо форми і тексту виборчого бюлетеня.