Пт, 2024-03-29, 14:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



То, что нужно ухаживать за зубами и регулярно обследоваться у стоматолога - каждый знает с детства.
Останні Медичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



За наслідками двох років безперервних спостережень, учені прийшли до висновку, що наше Сонце, виявляється, кругліше, ніж вважалося раніше.



На сегодняшний день для победы на выборах по округу требуется от 1 до 1,5 миллиона долларов.



Гражданское движение «Спильна справа» зафиксировало большое количество нарушений во время кампании по выборам народных депутатов и факты давления на оппозиционных кандидатов.



Сьогодні, 19 серпня, жителі та гості міста Коломиї Івано-Франківської області, в якому діє єдиний у світі Музей писанки, святкують 771-ту річницю з дня заснування міста.



Навколо засновника Wikileaks розгорається черговий скандал. Еквадор заявив, що його суперечка з Британією з приводу видачі Джуліана Ассанжа є частиною боротьби з колоніалізмом.




У Республіці Інгушетія (Росія) в результаті теракту на похоронах поліцейського загинуло шість його колег.



Японська атомна енергетика втратила рекордні 46 млрд доларів з тієї миті, як навесні минулого року на державу налетіло руйнівне цунамі і сталася аварія на АЕС "Фукусіма-1".



20 серпня в Києві мінлива хмарність, місцями невеликий короткочасний дощ, вітер західний, 7-12 м/с, температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +26...+28 градусів.


У місті Біла Церква Київської області на території торгової марки "Дригало" в триповерховому цеху з виробництва харчових напівфабрикатів виникла пожежа в суботу увечері.



Міс Китай, 23-річна Ю Венься, здобула перемогу у фіналі конкурсу "Міс Світу-2012", що пройшов у суботу в Китаї.