Вт, 2024-04-23, 21:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Противники мовного закону почепили пов'язки з протестними написами на пам'ятники видатних українських діячів. Акція відбулася в четвер у Києві.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



10 серпня в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, вдень місцями грози, вітер північний, 5-10 м/с.



Росія припинила постачання нафти в Бєларусь. Як результат, бєларуські компанії змушені призупинити виробництво сублімованих нафтопродуктів з російської нафти.



Більшість батьків, які відправляють своїх дітей у перші класи одеських шкіл, обрали українську мову навчання.


Інна Осипенко-Радомська не зуміла захистити титул олімпійської чемпіонки в спринті на 500 м у змаганнях байдарок-одиночок. Українка з перших метрів дистанції вирвалася в лідери, але на завершальному відрізку поступилася угорці Дануті Козак.


Маніфестація школярів та студентів в чилійській столиці вилилася в безладдя і сутички з поліцією. В ході акції протесту найбільш радикальна група учнів змусила вийти пасажирів з трьох міських автобусів. Після цього автобуси було спалено дотла.



Поведение избирателей на выборах вызывает только риторические вопросы. А как же идея, как принципы?




П'ять українських боксерів із семи, які кваліфікувалися на Олімпіаду-2012, привезуть на батьківщину медалі лондонських Ігор.


Об’єднана опозиція "Батьківщина" звернулася до депутатів місцевих рад із закликом скликати позачергові сесії та ухвалити рішення, які не дозволять набрати чинності "мовному" закону, повідомляє прес-служба партії.



Іран звернувся до Організації Об'єднаних Націй з проханням допомогти йому домогтися звільнення групи з 48 іранських заручників, захоплених в суботу у Дамаску.



Грузія веде будівництво в Україні терміналу зі зберігання овочів і фруктів, повідомляється на офіційному веб-сайті грузинського уряду з посиланням на прем'єр-міністра країни Вано Мерабішвілі.


Як мінімум чотири олімпійські нагороди до скарбнички збірної України додадуть боксери. Слідом за Василем Ломаченком, Тарасом Шелестюком та Олександром Усиком, у півфінал лондонських Ігор вийшов і Олександр Гвоздік. Це - мінімум бронза.



Прем'єр-міністр Микола Азаров заявляє про відсутність заборони відеофіксації дій працівників Державтоінспекції. Про це він сказав, відкриваючи засідання уряду.