Пт, 2024-03-29, 15:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:12
Бій богатирів відбудеться під Києвом
Інші останні Культурні новини
Давньоруська олімпіада пройде 11-12 серпня у "Парку Київська Русь". Цього разу виступлять один проти одного клуби історичного фехтування "Айна Бера" (Київ) і "Акра" (Харків). Про це повідомили в прес-службі Парку.

Поєдинки один на один в номінаціях "меч-меч" та "щит-меч" і короткі, але яскраві, як спалах блискавки, бої 5 бійців на 5 бійців за участю найсильніших спортсменів України - це видовище варто побачити. Початок змагань - о 15.00.

Крім того, театр "Парк Київська Русь" приготував чимало цікавих заходів безпосередньо за участю гостей Парку. Протягом двох вихідних тут проходитиме спеціальна ігрова програма "Богатирські забави". Оскільки весь світ зараз з азартом уболіває за учасників олімпіади, в Парку підготували свою версію давньослов'янської олімпіади. Для відвідувачів буде організовано різні конкурси, в яких можна буде виявити свою спритність, силу, влучність та інші якості, якими повинні володіти справжні богатирі. Командні змагання допоможуть розвинути навички зі стратегії і тактики. Таким чином буде визначено переможців - ті, хто гідний увійти до складу елітної дружини князя. Вони займуть почесні місця на імпровізованому середньовічному п'єдесталі, їхні імена буде внесено в книгу слави "Парку Київська Русь".

Парк відкритий з 10.00. Працюють локації: середньовічний тир, стайня, костюмерна. Початок театралізованого ігрової програми - о 15.00. Курсують маршрутки з Києва від метро "Видубичі". Проїзд безкоштовний.

Проект "Парк Київська Русь" - це єдине і таке, що не має аналогів в історії людства, відтворення і будівництво одного з найвідоміших і в той же час найбільш загадкових середньовічних міст Європи - Стародавнього Києва V-XIII століть. Столиця найбільшої середньовічної імперії Київська Русь відтворена в розмірах його історичного центру, відомого як Дитинець Києва, або Град Володимира.

Парк, в якому архітектурний образ стародавнього Києва відтворений в повному обсязі, в масштабі 1:1 і з урахуванням всіх знань сучасної науки, регулярно проводить середньовічні фестивалі, його реконструкції передають атмосферу Київської Русі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1082 | Додав: adminA | Теги: Києвом, бій богатирів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]