Пт, 2024-03-29, 08:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:41
Депутатові "АероСвіт" не дозволив потрапити на засідання Ради
Інші останні Туристичні новини

Если вас политика не интересует, а куда интереснее жизнь диких и домашних животных, тогда советуем посетить самый лучший специализированный портал http://biollog.ru/.


Депутат Андрій Шевченко не може потрапити на засідання Верховної Ради у четвер (10 січня), бо опинився серед пасажирів, які застрягли у Бангкоку через відкладення рейсу "АероСвіту". Про це він повідомив "Українській правді".

"Я серед пасажирів, яких "Аеросвіт" покинув у Бангкоку. Нас - за даними "Аеросвіту" - близько 220 осіб. Мали вилетіти о 6.00 (рейс 171/172)", - повідомив Шевченко.

"Відкладено на невизначений час. З неофіційних джерел - рейс відкладено мінімум на 12 годин, реалістично - щонайменше на добу", - додав він.

"Літак з Києва на Бангкок вилетів. Чому його не відправляють назад - неясно: або цей літак пошлють на інший аеропорт, щоб звітувати перед Азаровим за пасажирів з попередніх зірваних рейсів, або його тут затримують за борги", - припустив Шевченко.

"Люди розселені по готелях. Жодної інформації немає. Представника "АероСвіту" немає. Консульство/посольство поки що ніяк не проявилось", - додав він.

"Через цю історію я пропускаю сьогодні Раду", - додав депутат.

Як повідомлялося, через скасування і затримки рейсів авіакомпанії "АероСвіт" сотні українців у низці країн світу не можуть повернутися в Україну, або ж повертаються іншими рейсами із затримками.

У свою чергу прем'єр-міністр Микола Азаров 9 січня заявив, що потрібно домогтися компенсацій всім, хто постраждав від затримок і скасування рейсів компанії "АероСвіт" та доручив віце-прем'єр-міністру Олександру Вілкулу "швидко і оперативно розібратися в ситуації, проаналізувати стан справ і негайно підготувати пропозиції щодо наших дій".

Нагадаємо, Господарський суд Київської області 29 грудня 2012 року ухвалив рішення про початок провадження у справі про банкрутство приватного акціонерного товариства "Авіакомпанія "АероСвіт", у якого виникли фінансові труднощі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1226 | Додав: adminA | Теги: депутатові, АероСвіт, ради | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]