Пт, 2024-03-29, 16:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:14
Діда Хасана поховали у Москві . З'ясувалося ім'я його спадкоємця
Інші останні Новини світу
У Москві в минулу неділю (20 січня) поховали відомого кримінального авторитета, розстріляного кілером у центрі Москви, - 74-річного Аслана Усояна на прізвисько Дід Хасан.

Близькі Усояна намагалися знайти для нього місце на престижних Новодівичому, Ваганьковському та інших столичних кладовищах, проте змогли домовитися тільки з Хованським цвинтарем. Аслан Усоян лежав у труні з покритого лаком червоного дерева з позолоченими ручками, рану на його обличчі, яку залишила куля кілера, майстерно загримували.

Люди, які підходили до місця похорону, не віталися з рештою, навіть не кивали головою один одному. Ніяких співчуттів ніхто нікому не висловлював. Квітів у руках співчутливих практично не було, але зате було багато вінків. Деякі з учасників церемонії знімали похорони на мобільні телефони.

Присутній на похоронах якийсь Максим Гладкий розповів, що багато представників кримінального світу до останнього не вірили, що Дід Хасан дійсно убитий. І приїхали переконатися в цьому, як колись люди йшли подивитися на померлого Леніна. За його словами, у всіх був важкий внутрішній стан: з одного боку, люди були в шоці від цієї смерті, а з іншого, побоювалися, щоб не було кримінальних розборок з цього приводу.

Спочатку підійти до труни дозволили "дальньому колу", до якого входили представники кримінального світу з різних міст і республік колишнього СРСР. Вони несли вінки від "далекосхідників", "ставропольців", "Електросталі", "братви з Казахстану", "самарських бродяг", "курдського народу" і "єзидів". Курдський авторитет Садко поклав до могили розкішний вінок з білих троянд з написом "Великому патріарху злодійського світу".

Потім з Дідом Хасаном попрощалися рідні та близькі. Останніми до гробу підійшли близько 15-20 "братків" покійного зі "злодійському ордену". З авторитетом прощалися за обрядом єзидів, до яких він належав. Після прощання труну опустили в землю, над могилою розпорядник церемонії прочитав молитву і розпалив на насипаному горбику землі багаття, бо езиди вважають вогонь священним. Після цієї процедури над могилою з'явився православний хрест з табличкою і фотографією Усояна.

На похороні не тільки сумували за покійним, але й обговорювали "робочі" питання. Так, з промов присутніх з'ясувалося, що Дід Хасан встиг передати справи своєму племіннику, злодію в законі Дмитру Чантурія на прізвисько Мирон.

Однак основною темою розмов у гостей траурної церемонії була сама загибель Діда Хасана, убитого снайпером 16 січня вдень при виході з ресторану "Старий фаетон" на Кухарській вулиці у Москві. Всі сходилися на думці, що замах на злодія в законі був несправедливим і безглуздим - адже Дідові Хасану, який страждав захворюванням нирок і діабетом, і так залишалося жити недовго.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1151 | Додав: adminA | Теги: Діда Хасана. спадкоємця, Москві | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]