Пт, 2024-03-29, 15:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


25 вересня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 3-8 м/с, температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +16...+18 градусів.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2011-09-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На Сонці через потужний спалах, що стався вчора, утворилася хвиля, яка пішла по всій видимій поверхні Сонця.




Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має право на чесний процес і повинен бути якомога швидше переправлений до лікарні.



Це була перша зустріч тенісистів один проти одного, але, що примітно, українець відмінно зігрався з бельгійцем, виступаючи з ним у дуеті.



Генеральною прокуратурою порушено дві кримінальні справи стосовно віце-мера Одеси Миколи Ільченка: першу 19 вересня, другу 23 вересня.



Німецький космічний телескоп Rosat у листопаді може впасти на Землю. Вчені вважають, що падіння супутників пов'язане з піком сонячної активності.


США вже увійшли в чергову стадію рецесії, а до уповільнення економічного зростання держави призвів опір республіканців прийняттю запропонованого президентом Бараком Обамою плану фінансового стимулювання.