Ср, 2024-04-24, 19:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У соцмережах політики іноді згадують, що вони теж люди, тому діляться не тільки політичними гаслами, а й особистими проблемами та радощами. Чим переймаються депутати і чиновники, окрім роботи.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


У метро Шанхаю один потяг врізався в останній вагон іншого, декілька людей отримали поранення.



Власник фірми ProstoPrint Денис Олейников, який став відомий після скандалу навколо футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса...", а також обвинувачений у незаконному використанні логотипа Євро-2012.



Як повідомлялося раніше, на урочистому відкритті 8 жовтня київського НСК "Олімпійський" виступить колумбійська співачка Шакіра. Також стало відомо, хто із суперзірок відкриє нову арену у Львові.



28 вересня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, вранці і вдень місцями невеликий короткочасний дощ, вітер північно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +17...+19 градусів.



Режисери культового американського мультсеріалу "Сімпсони" в першій серії 23 сезону посміялися над образом, у якому можна вгадати Віктора Януковича.



Невідомі у вівторок, 27 вересня, підірвали кортеж міністра оборони Ємену Мухаммеда Насера Ахмеда Алі.



У "БЮТ-Батьківщині" не чекають швидкого рішення у справі Юлії Тимошенко і покладають відповідальність за нього на президента.




Самка орангутана по имени Ошин которая считается самой толстой в Великобритании, после перехода на диету потеряла пятую часть своего веса, составлявшего 100 кг - вдвое больше нормы, пишет "Голос" в статье под названием "Зоологам удалось заставить похудеть самую толстую обезьяну".