Вт, 2024-04-16, 16:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Після завершення реконструкції НСК "Олімпійський" - свої домашні матчі на цьому стадіоні буде проводити київське "Динамо". Про це, посилаючись на президента клубу Ігоря Суркіса, заявив наставник команди Юрій Сьомін.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Фондовий ринок Європи впав на початку торгового дня майже на 3% після заяви Федеральної резервної системи (ФРС) США, зробленої за підсумками чергового засідання щодо грошово-кредитної політики.



Жертвами потужного землетрусу, який стався у неділю на півночі Індії, за офіційними даними, стали щонайменше 150 осіб.



Співробітники спецпідрозділу "Беркут" затримали під час акції протесту на Софійській площі у Києві двох активістів організації "Пряма дія".



Депутата Луганської міської ради Романа Ландіка екстрадували з Росії в Україну, щоб притягти до кримінальної відповідальності, повідомили в четвер в прес-службі Генеральної прокуратури України.




Міністр юстиції України Олександр Лавринович вважає, що два зауваження Європейської комісії "За демократію через право" (Венеціанська комісія) не можуть бути враховані в законопроекті про вибори народних депутатів.



23 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, уночі та вранці слабкий туман, вітер південно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +21...+23 градуси.