Ср, 2024-04-24, 13:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Фахівці NASA почали бити на сполох через те, що за багатьма показниками планета Земля за рік може перетворитися на Марс вже через рік-півтора.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-09-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


17 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 3-8 м/сек., температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +18...+20 градусів.



У ПАР суд скасував операцію по закупівлі урядом країни великої партії презервативів, вироблених в Китаї. Підставою для такого рішення став невідповідний розмір коштів бар'єрної контрацепції.


Фінська будівельна компанія побудувала триповерховий офісний будинок і відправила його у плавання. Нова будівля довжиною 33 метри, заввишки 12 метрів і вагою в 220 тонн вчинила вояж по Архіпелаговому морю.



Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко проведе свій наступний бій з екс-чемпіоном світу в першій важкій вазі французом Жаном-Марком Мормеком 10 грудня 2011 року.

 

Вчені стверджують, що під час сміху в організмі виділяються хімічні сполуки, які мають знеболювальні властивості.




Астрономи виявили на стику сузір'їв Лебедя і Ліри незвичайну планету, яка обертається відразу навколо двох зірок і на її небі сходять і заходять два світила.


16-18 вересня відбудуться матчі 10-го туру чемпіонату України. Стартує тур у п'ятницю, 16 вересня, матчем луцької "Волині" та донецького "Металурга" на полі підопічних Віталія Кварцяного.


Один з варіантів звільнення екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з-під варти, який узгоджується президентом Віктором Януковичем з європейськими переговірниками, передбачає внесення змін до Кримінального кодексу.



Британський актор Х'ю Лорі, зірка телесеріалу "Доктор Хаус", потрапив до Книги рекордів Гіннесса. Його визнали актором, що привертає до екранів телевізорів увагу найбільшої аудиторії.




Голлівудський актор Бред Пітт розповів, що шлюбі з Дженніфер Еністон страждав від депресії і постійно прикидався.


У Львові відкриють Меморіальний комплекс тоталітарних режимів "Територія терору". Сьогодні міська рада затвердила містобудівне обґрунтування на проектування та влаштування музейного комплексу.


На показі відомого українського дизайнера Сергія Єрмакова його улюблена муза Ірина Білик профелювала у оригінальних черевиках - туфлі Білик були з каблуком у формі чоловічого статевого органу.



Традиційно, у другій половині вересня у невеличкому селищі Коктебель проходить найбільший джазовий форум України, фестиваль "Джаз-Коктебель".


На 37-му чемпіонаті Європи з баскетболу, який цими днями проходить у Литві, визначилися останні півфіналісти турніру. Французи виявилися сильнішими за збірну Греції.



Цього року знаменитий Франкфуртський автосалон (IAA) проходить під девізом "Майбутнє входить до базової комплектації". Щоб повірити в цей гучний слоган, досить поглянути на екстер'єр представлених автомобілів.



Онуку Івана Франка 84-річну Дарію Тарасівну місцева влада погрожує виселити з 6-кімнатної квартири в Києві по вул. Володимирській за борги за комунальні послуги.



Комісар Євросоюзу Штефан Фюле заявив, що Україна і Європейський Союз досягли значного прогресу в переговорах щодо підписання Угоди про асоціацію, перейшовши до фінальної стадії цього процесу.