Сб, 2024-04-20, 01:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішель Платіні прибув в Україну ознайомитися з ходом підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У знаменитому серіалі "Секс у великому місті" у головної героїні Керрі Бредшоу у виконанні Сари Джессіки Паркер туфлі були головним фетишем. Але краса вимагає жертв.



В одному із найбільших міст Волині – Ковелі – таки може з'явитися вулиця, названа на честь екс-прем'єра Юлії Тимошенко.



Не дивлячись на те, що під час показу на подіумі впала модель, показ Versace весна/літо 2012 на Тижні моди в Мілані заворожив своєю елегантністю і ніжністю.



У Ялті американку, яка переходила дорогу в недозволеному місці, збила українка на Toyota Land Cruiser і залишила місце аварії.



Будинок Хіта Леджера настільки чарівний, що його прозвали Будинком на Дереві, а тепер його виставляють на продаж за 3 мільйони доларів.



Колишній абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі, 46-річний британець Леннокс Льюїс висловив своє ставлення до братів Кличків.



Ціни на золото під час торгів на фондових ринках 26 вересня 2011 року впали на 6,4% - до 1552 доларів за тройську унцію. За останні чотири сесії торгів золото подешевшало на 13,8%.




Черкаська обласна організація Української народної партії виступає за перенесення праху духовного лідера хасидів рабі Нахмана з Умані Черкаської області до Ізраїлю.


2011 року 82 журналісти загинули під час виконання службових обов'язків. Це на 19 осіб менше, ніж за той самий період торік. Про це йдеться у звіті, опублікованому на сайті Міжнародного інституту преси.



У грецькій столиці Афіни проходить масовий страйк працівників громадського транспорту. Обурення городян викликав ухвалений урядом новий пакет заходів жорсткої економі.




ЄС погрожує погіршити відносини з Україною і розладнати її спроби наблизитися до європейської орбіти, якщо колишня радянська республіка не закриє справу, що веде до винесення вироку Юлії Тимошенко.



XVIII Міжнародний фестиваль класичної музики "Харківські асамблеї - протиставлення злу мистецтвом" відбудеться в Харкові з 30 вересня до 16 жовтня.



27 вересня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер західний, 3-8 м/сек., температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +20...+22 градуси.



Над чотирма трубами лондонській електростанції Баттерсі в понеділок злетить гігантська надувна свиня. Таким чином звукозаписна компанія EMI намагається привернути увагу до виходу в світ дискографії гурту Pink Floyd.



Грузинська сім'я стверджує, що уламки американського супутника UARS потрапили саме в її двір, передає "Інтерфакс". Експерти ще не визначили походження підозрілих предметів, знайдених сім'єю Герсамія.



26 вересня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер західний, 3-8 м/с, температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +18...+20 градусів.



Стало відомо, яка зірка світового масштабу виступить на відкритті Національного спортивного комплексу "Олімпійський", яке відбудеться 8 жовтня.





Літак з американською співачкою приземлився в Борисполі вночі проти 25 вересня. Вона поселилася в готелі "Опера". А 25 вересня, по обіді - вже вирушила на шопінг.