Пт, 2024-04-26, 13:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



21 вересня, після бійки між воїнами-афганцями та "Беркутом" під стінами Верховної ради напередодні, під парламентом ліквідували місце для акцій протесту.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Голова державного агентства з енергоефективності Микола Пашкевич заявив, що в період з 2000 року по 2010-й країна знизила витрату ресурсів з 0,98 кг палива на одиницю ВВП до 0,64 кг, тобто більш ніж у півтора рази.



Після 40 життя тільки починається. Та у цьому віці Філіп Кіркоров, Володимир Пресняков та Григорій Лепс вже думають про старість. До них приєднався 29-річний Діма Білан - вони хочуть жити разом.



За підсумками першого півріччя 2011 року обсяг приватних грошових переказів в Україну з-за кордону досяг 3,28 мільярда доларів, повідомили у Нацбанку.



Київське "Динамо" і дніпропетровський "Дніпро" проявляють інтерес до нападника "Маккабі" Петах-Тіква і збірної Ізраїлю Таля Бен Хаїма.



Недалеко від міста Соледар на Донеччині групи дайверів досліджувала аномальну зону біля затопленої соляної шахти.



У Найвеселішому місті США Лас-Вегасі дорослі можуть почувати себе як діти – там побудували атракціон Dig This. Це та ж пісочниця, тільки для дорослих і небідних.



У КМДА не виключили, що ціни на проїзд у столичному метро можуть підвищитися, враховуючи збитковість комунальних підприємств "Київський метрополітен" та "Київпастранс".


Дружини футболістів "Динамо" Мілоша Нінковича та Олександра Алієва – Деяна і Тетяна, - взяли участь у показі колекції вечірніх суконь дизайнерів Марини і Олени Гуралюк.




Черкаська обласна організація "ВО "Свобода" заявляє про бездіяльність влади щодо запобігання агресії хасидів і оголошує про початок безстрокової кампанії "Умань без хасидів".


Співробітники управління податкової міліції Державної податкової служби в Рівненській області 20 вересня виявили й ліквідували казино в приватній квартирі житлового будинку недалеко від центру Рівного.





"Я повернуся. Обов'язково повернуся. І ті, хто зруйнував моє життя, забрав у мене улюблену роботу, у моєї доньки - можливість виступати під прапором України, у мого сина - отримувати освіту рідною мовою.
"


Державне підприємство "Центр комунікацій "Україна-Всесвіт" (Київ) оголосило тендер на проведення рекламної кампанії з підготовки України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.



Посол Франції в Україні Жак Фор вважає недоцільним введення санкцій Європейським Союзом щодо українських чиновників через порушення у сфері демократії.



22 вересня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/сек.., температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +23...+25 градусів.