Чт, 2024-04-25, 09:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


6 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +9...+11 градусів, вдень +24...+26 градусів.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2011-09-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Марсохід Opportunity виявив на Марсі скельну породу, в якій, можливо, присутнє життя. Кам'янисте утворення стало першою знахідкою марсоходу після того, як він діствся кратеру Індевор.


Головна арена чемпіонату Європи з футболу - НСК "Олімпійський" - буде відкрита 8 жовтня. Зокрема, деякі фрагменти готові на 100%, а є ділянки, які завершено на 70% – наприклад, легкоатлетичні доріжки на НСК "Олімпійський".


Захоплені в Лівії українці зустрілися з дипломатами з Росії та України. Лівійські повстанці попросили українського консула дати письмову обіцянку, що якщо затриманих звільнять, вони залишатимуться у своїх будинках і не виїдуть з країни без належного дозволу.



Екс-командир групи "Альфа" Михайло Головатов, який брав участь у штурмі вільнюського телецентру, розповів про події 13 січня 1991 року, свій нетривалий арешт цього літа в Австрії і подальші наміри.



Колишній перший заступник голови Національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз Україна" Ігор Діденко засуджений до 3 років позбавлення волі умовно.




У найближчому майбутньому кожен уболівальник збірної України з футболу зможе залишити пораду чи побажання національній збірній на Євро-2012.



"Гадаю, мінімально – це перший номер в списку ПР. Хоча, звичайно, важко уявити його локомотивом непереможної партії, якщо подивитися рейтинги", - гадає Томенко.



Запущено соціальну мережу "Помни про", на якому користувачі можуть заводити сторінки, присвячені людям, які померли. Реєструвати на сайті можна померлих родичів, друзів або знаменитостей.


"Укрзалізниця" оголосила конкурс з відбору волонтерів серед студентів ВНЗ для роботи в пасажирських поїздах на період проведення в Україні чемпіонату Європи 2012 року з футболу.



Патріархи чотирьох найстарших церков світу закликали Російську православну церкву дотримуватися своєї канонічної території. Конфлікт полягає в тому, що патріарх Московський Кирило блокує багато рішень найстаріших церков світу.


З початку вересня на деяких столичних маршрутах подорожчав проїзд з 2,50 гривень до 3 гривень. Так, на 50 копійок уже подорожчав проїзд у маршрутних автобусах № № 518, 525, 575, 410 і 451.


Відомий севастопольський плавець Олег Софяник здійснив черговий рекордний заплив. За чотири дні Софяник здійснив 190-кілометровий заплив через Чорне море.


Експерти Пентагону попередили, що на США чекають великі апокаліптичні катастрофи, які можуть забрати життя десятків тисяч людей, підірвати економіку, здійснити величезний пролом у національній безпеки.


Громадська організація "Всесвітній клуб одеситів" 4 вересня відкрила пам'ятник письменнику Ісааку Бабелю в Одесі.



Україна готова продовжувати надавати допомогу Японії в подоланні наслідків стихійних лих й аварії на атомній електростанції, які сталися в березні.



Міністерство інфраструктури має намір відкрити сайт фіксації затримок авіаційних рейсів www.zatrymky.net 1 жовтня.



5 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +21...+23 градуси.