Пт, 2024-04-26, 13:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Через 30 років після дебюту PC в корпорації IBM впевнені, що персональним комп'ютерам вже слід вирушати "на пенсію", слідом за радіолампи й друкарською машинкою.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-09-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу презентував свою книгу "Моя шахтарська історія". Презентація відбулася на "Донбас-Арені".



Поліція Берліна затримала двох передбачуваних ісламістів, які, за деякими даними, готували масштабний теракт.


Північноатлантичний альянс надасть підтримку Україні в забезпеченні безпеки під час матчів Євро-2012. Про це заявив заступник генерального секретаря НАТО з політичних справ і політики безпеки Дірк Бренгельманн.


На міжнародній виставці електроніки IFA, що проходить в Берліні з 2 по 9 вересня, турецька компанія Vestel і компанія BitTorrent анонсували перший в світі телевізор з вбудованим торрент-клієнтом.


Донецька, Луганська і Дніпропетровська області є найгіршими для життя регіонами України. У цих областях за підсумками 2010 року зафіксували найнижчий рівень якості життя серед всіх регіонів України.


Усього за півроку після руйнівного землетрусу та цунамі японцям вдалося розібрати практично всі завали і підготувати фактично знищені стихією території до нового будівництва.


9 вересня в Києві хмарно із проясненнями, дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., удень місцями пориви 15-20 м/сек., температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +14...+16 градусів.



Дружина мера розповіла, що більше не хоче знати Ірену Кільчицьку, бо вона поширює брехню про її сім'ю. Айвазова дізналась, що саме колишня подруга поширила інформацію, що ніби-то її донька Христини вийшла заміж.


Українська влада ставить собі за мету засудженні і ув'язнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Таку думку в інтерв'ю висловив президент Freedom House Девід Кремер.


Сьогодні, 8 вересня, відбулася церемонія жеребкування 1/16 фіналу Кубка України, стадії, на якій стартують представники Прем'єр-ліги і чинний володар трофея донецький "Шахтар".




Дружина лівійського лідера Муамара Каддафі Сафія планує придбати курортну зону в місті Ігранія. Ця зона до розпаду Югославії належала державній ріелторській компанії.


Мешканці Одещини спостерігали незвичне явище на нічному небі – вогняна куля прорізала усе небо і покотилася до землі. За кілька секунд люди почули сильний гуркіт та відчули, як задвигтіла земля.



Інцидент стався через півтори години після початку польоту - коли стюардеси почали розносити вечерю. Роберт вибрав блюдо з яловичини і захоплено їв, дивлячись телевізор.


Самка зебри й олень померли в Київському зоопарку. Про це журналістам повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак.



8 вересня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий короткочасний дощ, вітер західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +11...+13 градусів, вдень +18...+20 градусів.