Сб, 2024-04-20, 00:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Сьогодні, 30 вересня, американські фізики та їхні колеги з багатьох країн світу зупинять один з найпотужніших прискорювачів елементарних частинок - адронний колайдер Теватрон.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-09-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск заявляє, що справа Юлії Тимошенко може ускладнити завершення переговорів про Угоду про асоціацію між Україною та Євросоюзом.



Буревій "Офелія", що сформувався цього тижня в Атлантичному океані, посилився до другої категорії з п'яти можливих за шкалою Саффіра-Сімпсона.



Можливо, Дмитро Медведєв не знайшов у собі мужності, необхідної для цієї боротьби, можливо, його шантажували, але переворот, здійснений Путіним, ставить хрест на демократизації Росії.



Виставка хризантем відкриється вперше в Києві 14 жовтня. Творцями осінніх квіткових композицій будуть районні комунальні підприємства з утримання зелених насаджень комунальної корпорації "Київзеленбуд".



1 жовтня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., удень місцями пориви 15-20 м/сек., температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +17...+19 градусів.



Відома російська художниця Віра Донська-Хилько написала картину, на якій Алла Пугачова та Максим Галкін зображені цілковито голими. Сюжет картини простий.



Актриса Скарлетт Йоханссон довгий час відмовчувалася з приводу оприлюднених в Інтернеті фотографій з особистого архіву. І ось тепер нарешті "заговорила".



У Празі відкрилася скандальна виставка картин, створених з праху людей. Творець картин - чеський художник і автор безлічі перформансів Роман Тиць. Він стверджує, що для картин використав той прах, який не помістився в урни, що видають родичам покійних.



Американське космічне відомство змогло виявити вже 93% великих астероїдів, які потенційно становлять загрозу для нашої планети.



Після двох турів групового раунду Ліги Європи полтавська "Ворскла" все ще залишається без набраних очок. У четвер ввечері підопічні Миколи Павлова поступилися на своєму полі - німецькому "Ганноверу".