Сб, 2024-04-20, 12:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:14
Криміналу на підприємстві Азарова-молодшого Генпрокуратура не бачить
Інші останні Економічні новини
Генпрокуратура відмовилася порушити кримінальне провадження щодо ЗАТ «Виробниче-комерційне підприємство Металіст» по факту надання підприємству держпідтримки.

Про це йдеться у відповіді заступника генпрокурора Білоус В.В. від 07.08.2013 року на депутатський запит Лесі Оробець, Віктора Чумака та Михайла Головка.

Державним агентством інвестицій та розвитку у 2010 році було укладено на підставі конкурсного відбору договір з ЗАТ «Виробниче-комерційне підприємство Металіст» про надання державної підтримки шляхом компенсації відсоткових ставок за користування кредитом. Підприємству було перераховано 3,28 мільйони гривень.

«Виробниче-комерційне підприємство Металіст» підконтрольне сину прем’єра Миколи Азарова Олексію.

«Враховуючи, що Ваше звернення не містить нових доводів про порушення законності, а згідно з листом Держфінінспекції України від 02.07.2013 №06-11.769 питання остаточного виконання вказаним товариством бізнес-планів буде досліджено під час чергового планового контрольного заходу, підстав для втручання органів прокуратури, в тому числі внесення відомостей, що свідчать про вчинення кримінального правопорушення, до Єдиного реєстру досудових розслідувань, на даний час не вбачається», – написав заступник генпрокурора Білоус.

Раніше Держфінінспекція повідомила народних депутатів, що відбулася «фінансова перевірка за результатами якої порушень не виявлено».

«І справді, корупційні зв’язки повинні перевірятись правоохоронними органами, а не органами фінансового контролю», – йдеться у відповіді, повідомляє «Українська правда».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 864 | Додав: adminA | Теги: Генпрокуратура, підприємстві Азарова-молодшого, криміналу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]