Чт, 2024-04-25, 22:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 210 211 212 213 214 ... 241 242 »

Реформа місцевого самоврядування, запропонована адміністрацією президента, законодавчо забезпечить права територіальних громад на добровільне об'єднання і впровадження активного міжмуніципального співробітництва.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Компанія Gas Natural Fenosa не підписувала ніяких контрактів щодо інвестування в проект з будівництва LNG-терміналу в Україні, і не очолює жодного консорціуму з розвитку вищевказаного терміналу.



Найбільша в Україні фінансово-промислова компанія System Capital Management Limited (СКМ), що належить бізнесменові Рінату Ахметову, придбала 31,129% акцій (77 537 919 штук) підприємства "Донецьккокс".



Державні інспектори з карантину рослин виявили у партії салату, яка надійшла з Іспанії, небезпечного шкідника. А у вантажі соняшнику, який прибув з Молдови, було виявлено два карантинних бур’яни.





Партія "УДАР" виступає за обмеження низки депутатських пільг, наголошує лідер політсили Віталій Кличко.




Раніше "Газтек" відкрив у "Надра Банку" кредитну лінію 250 млн гривень. "Газтек" і "Надра Банк" контролюються бізнесменом Дмитром Фірташем.



Іспанська компанія Gas Natural Fenosa заявляє, що не знає людини, яка від їхнього імені підписала угоду з Україною щодо управління консорціумом з будівництва LNG-терміналу на 1,1 мільярда доларів.



Компанія "Чорноморнафтогаз" за результатами тендерів 16 листопада уклала низку угод з ТОВ "Індекстрейд Україна" на придбання товарів та послуг на загальну суму 15,06 млн грн



Нещодавно експерт Асоціації міст України (АМУ) з питань бюджетної політики Олександр Слобожан повідомив, що затримки субвенцій з рахунків Держказначейства в місцеві бюджети сягають 3-4 млрд грн по всій Україні.



Старший син Олександр президента України Віктора Януковича є абсолютним лідером за виграними тендерами на держзакупівлі. Такі дані представлені в тендерному рейтингу Forbes.ua.




Курс гривні в 2013 році може девальвувати до 10 грн/дол, тоді як на кінець поточного року його значення очікується на рівні 8,2 грн/дол.



Міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко відзначає, що якби Україна хотіла приєднатися до Митного союзу, то вона б не займалася інституційним оформленням відносин з цим об'єднанням.



Україна стала європейським лідером за обсягом тіньової економіки, випередивши весь Євросоюз і навіть Росію. Такі наслідки масової корупції, всесилля фіскальних органів і поганої історії.



Претензії російського монополіста "Газпром" до НАК "Нафтогаз України", за попередніми розрахунками експертів, в 2012 році можуть досягти 2,7 млрд дол в разі, якщо "Нафтогаз" імпортує лише 27 млрд куб м, а не 33,28 млрд куб м .



США посідали почесне перше місце. Саме в цій країні слід було народитися всім тим, хто з'явився на світ у 1988 році: до досягнення зрілого віку, тобто, приблизно в наші дні, у них життя було б найкращим на планеті.