Пт, 2024-04-26, 22:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 212 213 214 215 216 ... 241 242 »



Застосування сучасних радарів та алкотестерів підвищить відповідальність водіїв під час керування автотранспортом і не дозволить співробітникам ДАІ брати хабарі.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





Кіпр так і залишається офшорною зоною, незважаючи на підписані Віктором Януковичем домовленості з урядом Республіки Кіпр.



Буквально наступного дня після оголошення результатів виборів у Києві подорожчав хліб. Учора, 12 листопада, у компанії "Київхліб", посилаючись на зростання витрат на виробництво, оголосили про підвищення на 20% цін на хліб.


За даними видання "Дзеркало тижня. Україна", чотири найбільших хімічних підприємства зі сфери впливу Дмитра Фірташа - ВАТ "Концерн "Стирол", ПАТ "Рівнеазот", ВАТ "Сєвєродонецьке об'єднання "Азот", ВАТ "Азот"- закуповують імпортний природний газ у кіпрської компанії-дилера.





Про девальвацію свідчить стрімке зменшення резервів Національного банку України, заявив Віктор Пинзеник.





Україна та Республіка Кіпр домовилися про уникнення подвійного оподаткування та запобігання ухиленню від податків на доходи.



Уряд України вирiшив збiльшити мiнiмальну роздрiбну цiну на горiлку на 15,3% i здiйснити таке пiдвищення у два етапи: найближчими днями – на 9,2%, а з 1 березня 2013 року - ще на 5,6%.



ПАТ "ДАТ "Чорноморнафтогаз" 2 листопада за результатами тендерів уклало угоди на придбання устаткування для добувної промисловості. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель"




Україна опинилася у загрозливій ситуації у зв’язку зі світовою економічною кризою. Про це на засіданні Кабміну 7 листопада заявив прем’єр Микола Азаров.



В последние годы в Украине стремительно увеличивается количество пользователей всемирной сети Интернет, а вместе с тем и растет коммерческая привлекательность мировой паутины.




Гривня впаде наступного року до 9 грн за долар, бо приплив валюти від експорту буде слабким через обмежений рецесією в Європі попит на метал.




Доходи українців продовжують сильно відставати не тільки від зарплат в ЄС, але і від доходів жителів інших країн колишнього Радянського Союзу.




Президент Віктор Янукович підписав закон "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України". Про це повідомили в прес-службі глави держави.

 

Игорь Кондратюк, комментируя расставание с Виталием Козловским, говорит, что продюсер защитить свои интересы может только благодаря репертуару певца.



Дослідження, проведене німецькою соціологічною компанією GfK Geo Marketing, показало, що купівельна спроможність жителя Ліхтенштейну становить у середньому 57 тис євро на рік.