Пт, 2024-03-29, 12:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 211 212 213 214 215 ... 241 242 »



Останнє засідання Верховної Ради нинішнього скликання орієнтовно відбудеться 4 грудня. Про це розповів на погоджувальній раді в понеділок спікер Володимир Литвин.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В Україні формуються передумови повторення кризи 2008–2009 рр. Про це в прямому ефірі "5 каналу" в ток-шоу "РесПубліка" з Анною Безулик" сказав президент Української спілки промисловців та підприємців Анатолій Кінах.



Темпи зростання українського експорту, обсяги якого в минулому році майже подвоїлися, свідчать, що все більше українських фірм і компаній відкривають для себе китайський ринок.




На початку наступного року в Україні відбудеться презентація звіту ООН щодо імплементації Конвенції ООН проти корупції та стану протидії цьому явищу в Україні.





Нацбанк допускає ініціювання введення податку на готівкові валютообмінні операції фізичних осіб.




Державна податкова служба України технічно готова приймати податкові декларації від усіх українців, проте необхідно вирішити проблему мотивації громадян.



Сьогодні працівники ЛКП "Львівелектротранс" та ЛКП "Зелений Львів" пікетували Держказначейство у Львові. Близько двох сотень людей вимагали виплатити їм заборговану зарплату.

 

Городской глава Луцка Николай Романюк говорит, что когда у людей сложная жизненная ситуация, что даже босоножки в магазине сложно купить, а поэтому приходится покупать босоножки через Интернет



Азербайджан підтримує намір України брати участь у будівництві Трансанатолійського газопроводу (Trans-Anatolian gas pipeline (TANAP), яким передбачається транспортування газу з Азербайджану в Європу по території Туреччини.




Застосування сучасних радарів та алкотестерів підвищить відповідальність водіїв під час керування автотранспортом і не дозволить співробітникам ДАІ брати хабарі.





Кіпр так і залишається офшорною зоною, незважаючи на підписані Віктором Януковичем домовленості з урядом Республіки Кіпр.



Буквально наступного дня після оголошення результатів виборів у Києві подорожчав хліб. Учора, 12 листопада, у компанії "Київхліб", посилаючись на зростання витрат на виробництво, оголосили про підвищення на 20% цін на хліб.


За даними видання "Дзеркало тижня. Україна", чотири найбільших хімічних підприємства зі сфери впливу Дмитра Фірташа - ВАТ "Концерн "Стирол", ПАТ "Рівнеазот", ВАТ "Сєвєродонецьке об'єднання "Азот", ВАТ "Азот"- закуповують імпортний природний газ у кіпрської компанії-дилера.





Про девальвацію свідчить стрімке зменшення резервів Національного банку України, заявив Віктор Пинзеник.





Україна та Республіка Кіпр домовилися про уникнення подвійного оподаткування та запобігання ухиленню від податків на доходи.