Ср, 2024-04-24, 00:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 213 214 215 216 217 ... 241 242 »


Доходи можна розділити на два види: пасивн
і та активні. Якщо ви ходите на роботу, або займаєтеся бізнесом, то ваші доходи від цієї діяльності є активними, тобто ви здобуваєте їх самі, своєю працею.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Відкрите питання. Від 1 тис. до 2 млн. грн. коштує життя українця. Розкид цін обумовлений відсутністю єдиної методики оцінки



Україна у щорічному рейтингу процвітання країн світу інституту Legatum зайняла 71 місце з 142. У той же час Росія і Білорусь - наші найближчі сусіди - демонструють куди кращі показники (66 і 65 місця відповідно).




Саме латвійська компанія стала постачальником другої бурової "вишки бойка", а власником постачальника першої є "бомж" із Латвії. Крім того, "вишками Бойка" зацікавилася також прокуратура Великобританії.


Когда слышишь выступления наших чиновников о "пакращенни" жизни, складывается впечатление, что они живут в каком-то другом мире. Слишком далеки они от народа.



У вересні середня заробітна плата знизилася в порівнянні з серпнем на 0,3%, або на 9 гривень, до 3064 гривень на місяць. Про це повідомила Державна служба статистики.



Іран продовжує купувати вугілля, незважаючи на санкції Заходу, використовуючи численних посередників, різноманітні банківські рахунки і перевізників із сумнівною репутацією.




Офіційний курс валют на 26 жовтня, встановлений Національним банком України. Євро та російський рубль подорожчали, курс долара не змінився



Державна казна порожня, тому Національний банк України надрукував 1 млрд грн, щоб дотягнути до кінця виборчої кампанії, заявив голова Ради Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.



Ціни на пшеницю на світових ринках зростають в середу після того, як надійшло підтвердження заборони України на вивезення зерна з країни.




Fitch прогнозує середньорічну інфляцію в Україні 2,2% в 2012 році і 6,5% в 2013 році. Про це йдеться в матеріалах сьомої щорічної конференції Fitch в Україні,



Опозиція вимагає від прем’єр-міністра доповісти, скільки коштів є на єдиному казначейському рахунку, скільки не вистачає для заробітних плат бюджетникам та який реальний дефіцит держбюджету.




На сьогодні 4,7 мільйона українців працюють нелегально. Про це заявив віце-прем'єр Сергій Тігіпко під час міжнародного форуму "Україна: Проект розвитку".




В Латвии лейтенант имел в 2011 году ежемесячно 780 долларов, в Литве - 660, в Эстонии - тысячу долларов



Перед виборами на українців посипались десятки обіцянок від партій, що балотуються до Верховної Ради. Але чи справді партійні програми здатні вивести Україну в щасливе майбутнє?