Пт, 2024-05-03, 15:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 236 237 238 239 240 241 242 »

Привабливість комерційних кредитів набагато менша, ніж позики МВФ, тому що істотно вищий відсоток річних (у МВФ менше 5%, у комбанків від 10%). Крім того, наш бюджет розрахований без витрачання траншу МВФ, і для нас принципові навіть не самі гроші, а співпраця саме з Фондом і використання його коштів не на проїдання, а на модернізацію економіки.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В последнее время из-за мирового финансового кризиса украинцы ощущают некую нестабильность и замешательство.


Нємцов також висловив думку, що на користь всіх сторін було б все-таки створення консорціуму Україна-Росія-ЄС. "Його потрібно робити для того, щоб модернізувати систему. Якщо все завершиться консорціумом, то ціну доступнішу отримати можна", - додав він.



Украина – большая сельскохозяйственная страна, которая еще с давних времен знает как работать на земле, чтобы она дарила людям максимальный урожай.


В Украине в последние годы часто говорят о различных реформах, но хотя от них и мало результата — они в основном только ухудшают жизнь людей,



"За деякими даними, в 2011 році відносно бідною в Україні є приблизно половина населення. Ще 40% населення відчувають страх, що ось-ось опиняться в категорії бідняків. У той же час більш як 2/3 національних багатств зосереджено в руках сотні сімей", - сказав він.



Если у вас на данный момент был только нефтеперерабатывающий завод или же бизнес в нефтегазодобывающей, или нефтехимической отрасли, но вы решили заняться еще и строительным бизнесом, то вам могут пригодиться редкие и специфические материалы, которые вы использовали ранее.



Украинцы встретили новый две тысячи двенадцатый год с новым Налоговым кодексом, который вступил в силу первого января.



Супермаркеты "Сильпо" очень хорошо представлены в Украине, они есть во всех городах и крупных поселках и редкий покупатель не знает об этом знаменитом торговом супермаркете, который занимается продажем продукции сельского хозяйства и также многих хозяйственных товаров.



У наш технічно розвинений період, якщо ви плануєте відкрити свою власну приватну компанію, то вам буде необхідно зробити для неї і сайт. І це правило жодним чином не залежить від міста, в якому ви розпочинаєте свій бізнес.



Многие современные бизнесмены-миллиардеры высшего звена постоянно проводят мониторинг различных рынков, чтобы определиться с отраслью, в которую выгодно инвестировать деньги.



Пока мир, в том числе и Украина, еще полностью не отошел от ударов финансового кризиса, многие люди ищут новые альтернативные возможности для заработка.



За січень-листопад 2011 року заборгованість українських банків, які знаходяться в процесі ліквідації, перед населенням і юрособами виросла на 32% - до 2,93 млрд грн.


Міліція в неділю ввечері знесла останній намет у наметовому містечку "чорнобильців" в Донецьку, в якому перебувало 6 протестувальників, які відмовлялися його покинути.


Коли автовиробники на першому автосалоні наступного року у січні у Детройті презентуватимуть свої потужні пікапи, позашляховики та міські електромобілі, шампанське відкорковуватимуть не так гучно, як це було ще на початку 2011-го