Сб, 2024-04-20, 08:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 234 235 236 237 238 ... 241 242 »


18-20 червня 2011 року в Українi вперше за останні 10 років відбувся офіційний візит глави КНР - чинного лідера Ху Цзіньтао. За підсумками зустрічі з президентом Віктором Януковичем були підписані українсько-китайські угоди в економічній та інвестиційних сферах на суму 3,5 мільярда доларів.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




"Повернення тисячі вкладникам Ощадбанку СРСР - це просто популістський захід. Він сформульований таким чином, що ми взагалі збираємося віддати ці гроші населенню ... Цього ніколи не буде", - заявив Пасхавер.




Господарський суд АРК затвердив ухвалу, відповідно до якої завод Феодосії "Коктебель" визнаний банкротом. Оголошення про банкрутство заводу було опубліковане 6 березня в офіційній газеті Верховної Ради України "Голос України".



"Кількість грошей на додаткові соціальні ініціативи президента Мінфін учора підраховував - необхідно близько 8 млрд грн".
За  словами Акімової, такий обсяг коштів можна отримати за рахунок економічного зростання під час виконання доходів до бюджету і детінізації заробітної плати.



Україна розрахувалася з РФ за імпортовані в лютому 2012 року обсяги природного газу, перерахувавши "Газпрому" близько 1,3 млрд доларів, повідомила прес-служба Національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз України".


Цікаво, що Литвин раніше виступав проти купівлі чиновниками дорогих автомобілів, "оскільки це невчасно". "Коли влада сьогодні говорить про те, що зараз дуже складно, коштів не вистачає, щоб реалізувати всі соціальні програми і одночасно витрачають такі гроші, то ніякі пояснення, навіть найбільш вагомі, не сприймаються.


Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) і Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) підтверджують свій намір допомогти Україні в модернізації газотранспортної системи (ГТС) і готові виділити НАК "Нафтогаз України" кредит на суму 308 млн доларів вже до кінця поточного року.



Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України повідомляє, що у середині лютого в рамках боротьби з африканською чумою свиней у с. Незнаново Новогрудського району Республіки Бєларусь було вилучене та знищене все поголів'я свиней з приватних господарств.



Трохи простіше багатопрофільним підприємствам - наприклад, "Гадячсиру", на якому можна виробляти і сир, і масло. Саме завдяки переходу на інші види продукції "Гадячсиру" не довелося закриватися.



Современные люди хорошо понимают, что курение опасно для их жизни, а поэтому многие решаются избавиться от  такой вредной привычки, которая пагубно влияет на их здоровье и сокращает жизнь.


 

В наше время проблема финансов стала очень актуальной, а особенно в контексте кризиса еврозоны, от которого никак не может избавиться Европейский Союз.



В последние годы все большей популярностью в Украине пользуется регистрация фирм ООО в Донецке.


Ні уряд України, ні Янукович не готові підвищити тарифи на газ для населення, і це є основною проблемою на переговорах з МВФ.




ПАТ "Київхліб" у січні-вересні 2011 року одержало чистий збиток у сумі 8,59 мільйона гривень проти чистого прибутку 17,5 мільйона гривень за аналогічний період 2010 року. Його чистий дохід за цей період зріс на 14,3% — до 1,255 мільярда гривень.




Ефективність таких електростанцій виявилася вкрай малою. Сонячні станції виробили 30 млн квтбч, що складає 0,7% загального споживання електроенергії Криму (понад 4 млрд кВТбч).