Сб, 2024-07-27, 04:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 234 235 236 237 238 ... 242 243 »


На першому місці традиційно розмістився власник групи СКМ, нардеп-"регіонал" Ринат Ахметов, який обійшов своїх найближчих конкурентів у рейтингу "Фокусу" більш ніж учетверо. За минулий рік статки Ахметова збільшилася на 3 мільярди доларів і сягнули майже 18,7 млрд.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




"Газпром" підтвердив намір вилучити Україну - нинішнього головного транзитера російського газу на експорт - з системи доставки російського газу на цільові ринки.



Доки у Російській Федерації правоохоронні органи займаються пошуками "батька" піраміди МММ Сергія Мавроді, його нове дитя МММ 2011 в Україні почувається досить таки комфортно.




Подорожчання золота на світовому ринку призвело до того, що попит на нього з боку інвесторів подвоївся - торік українці купили 11,6 тонн благородного металу, тоді як попит на срібло, навпаки, скоротився.



Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" допустила до другого етапу тендерних торгів з оцінювання української газотранспортної системи (ГТС) три компанії.



Кожен підприємець шукає завжди альтернативні шляхи розвитку свого бізнесу і отримання додаткового прибутку.





Енергоблок № 4 Запорізької атомної електростанції (АЕС) 25 березня 2012 року о 00 годин 01 хвилині відключений від мережі і переведений у стан планового капітального ремонту.



За позовом Генеральної прокуратури України Господарським судом міста Києва 22 березня 2012 р. прийнято рішення про розірвання договорів купівлі-продажу пакета акцій ВАТ "Запорізький алюмінієвий комбінат" у кількості 423,5 млн простих іменних акцій.



Перший віце-прем'єр-міністр України Валерій Хорошковський вважає, що Україна в разі звернення в Міжнародний арбітражний суд з приводу несправедливості газових контрактів з Росією може програти справу.




Перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський заявляє, що якщо Митному союзу не підходить формула "3+1", Україна зосередиться на євроінтеграції.





Кабмін хоче стягувати податок не лише з житлової площі (спальні кімнати), а й з нежитлових частин осель, таких як туалети, ванні кімнати, коридори, — тобто з усієї площі нерухомого майна.

подорожчання бензину

 

Українцям не варто чекати стабілізації цін на бензин. За всіма прогнозами, вартість пального далі зростатиме, і влада не зможе утримати ціни.





За перевезення Віктора Януковича протягом 2011 року вертольотом Agusta та літаком Falkon 900 державний бюджет заплатив компанії з Британських Віргінських островів 3,5 мільйона гривень.


Закупівлі газу в країнах Європи можуть досягти третини всього обсягу його постачань в Україну - 10 млрд кубометрів, заявив раніше глава "Нафтогазу" Євген Бакулін.





Президент України Віктор Янукович 15 березня підписав закон "Про особливості утворення державного акціонерного товариства залізничного транспорту загального користування".