Пт, 2024-03-29, 16:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:00
Кава підвищує лібідо дізналися американці
Інші останні Новини світу

Каву обожнюємо багатьма за свій незвичайний смак і аромат, однак тепер його полюблять ще й за те, що цей напій в холодному вигляді здатний підвищувати лібідо. Про своє відкриття повідомили американські науковці, передає womanews.ru.

Дослідники влаштували експеримент за участю більш ніж двох сотень жінок і чоловіків, вік яких коливався в межах 26-47 років. Частина випробовуваних мала проблеми з сексуальним збудженням.

У процесі дослідження всім учасникам експерименту регулярно в обід давали пити чашку охолодженої кави. Як показали результати опитування, майже 70% представників сильної статі стали легше досягати збудження, а близько 15% відмітили, що процес інтимної близькості за часом став тривалішим.

Прекрасна стать також відзначила поліпшення свого сексуального життя після регулярного вживання холодної кави. На думку вчених, найкращий ефект досягається шляхом прийому напою, який був заварений ввечері в турці і охолоджений протягом ночі в холодильнику.

За даними опитування, проведеного в соціальних мережах, каву щодня п'ють 65% людей. З них: 1% регулює кількість чашок напою, випиваються в день, в залежності від пори року; 24% вживає 1 чашечку з ранку; 40% випивають за день від однієї до трьох чашок напою, а решта опитаних рідко п'ють каву (30%) або не вживають його зовсім (5%).

Кава - і донині причина суперечок прихильників напою і його супротивників. До позитивних властивостей кави відноситься здатність підвищувати тонус організму, покращувати настрій, пам'ять, омолоджувати і захищати від раку. Негативна дія проявляється у впливі на рівень артеріального тиску, розвитку остеопорозу у людей у віці і залежності, яку викликає регулярний прийом напою.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 957 | Додав: admin | Теги: кава, лібідо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]