Ср, 2024-05-08, 05:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:50
МВС озвучило всі версії потрійного вбивства в "Каравані"
Інші останні Кримінальні новини

Міністерство внутрішніх справ сьогодні заявило про встановлення особи підозрюваного, який влаштував криваву бійню в торгово-розважальному центрі "Караван", передає "Фокус".

У міліції заявили, що це 38-річний Ярослав Мазурок, родом з містечка Кам'янка-Бузька, на Львівщині. Правоохоронці вважають, що саме він минулої середи розстріляв охоронців супермаркету "Караван".

26 вересня о другій половина дня чоловік, якого міліція назвала сьогодні Ярославом Мазурком, купив у "Каравані" буханець хліба і молока. А потім, за версією охоронців супермаркету "Караван", украв флешку. За це його ведуть в кімнату охорони і він іде добровільно.

Професор психології Олег Чабан стверджує, що вражає його міміка, яка залишається надто спокійною, - лице цеглиною, що називається. Після трихвилинної розмови в підсобці вбивця викладає речі, серед яких кобура. Охоронці і тут нічого не запідозрили, а потім чоловік робить те, що приголомшило всю країну, - чітко й методично по одному розстрілює чотирьох. Цю розправу фахівці назвали професійною, хоча б через збирач для гільз, який був вкупі з пістолетом.

Міністр МВС Віталій Захарченко розповів, що пристрій для уловлювання гільз від пістолету був залишений на місці в ході боротьби. Після розстрілу вбивця повертається стерти відео з комп'ютера, але не встигає, тому що йому завадив п'ятий охоронець. Стрілець женеться за ним, але стріляти не намагається. Він випустив усі 8 набоїв з переробленого пістолета Макарова і обойма порожня.

Як дослідили журналісти, він тікав таким маршрутом: вулиця Лугова, заправка, де його зафіксували камери, пробіг повз ветлікарню і вузькою стежкою проминув покинуту військову частину.

Упродовж тижня було декілька версій того, що сталося. Спершу правоохоронці заявили, що він радше псих з пістолетом. Другим припущенням був переділ ринку послуг охорони. За третьою версією чоловік помстився чи за те, що його самого звільнили з охоронців, чи за ображених у магазині родичів.

Остання версія каже про те, що це професійний кілер, який або збирався вбити саме охоронців і вбив, або йшов убивати когось іншого, але охоронці вивели його з рівноваги.

Психолог Вадим Васютинський вважає цілком очевидним, що людина була готова до насильницьких дій. У версії про кілера також лунало припущення, що Ярослав Мазурок, як його назвали в міліції, - це член банди Дикаєва.

Єдине, що не підлягало сумнівам, що стрілець з Каравану - профі, колишній чи теперішній працівник силових структур.

У свою чергу журналісти відвідали місце, де жив колись Ярослав Мазурок. Його дім замкнутий. Сусіди кажуть, що тут було багато міліції, і начебто правоохоронці кудись забрали маму Мазурка.

Мати-алкоголічка упізнала сина, який влаштував бійню в "Каравані"

Ярослав Мазурок причетний до вбивства охоронців у ТРЦ "Караван", повідомила його мати. Як розповіли сусіди сім'ї Мазурок, мати Ярослава, яка страждає на алкоголізм і кілька днів поспіль перебуває в стані постійного сп'яніння, побачивши по телевізору відео з камер спостереження із супермаркету, де сталася стрілянина і фото зловмисника, сама розповідала сусідам і близьким про те, що це її син. Згодом про це стало відомо правоохоронцям, передає УНН.

Зараз на автодорогах, що ведуть до Кам'янки-Бузької, рідного міста підозрюваного, чергують збройні патрулі міліції. У Львові введено план "Сирена". Правоохоронці перевіряють автомобілі на вулицях міста. Всюди розвішані фото підозрюваного.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1067 | Додав: nowyny | Теги: Караван, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]