Пт, 2024-04-26, 21:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:00
ЗМІ: вбивця з "Каравану" був охоронцем Ігоря Бакая
Інші останні Кримінальні новини

Мати підозрюваного у вбивстві охоронців торгово-розважального центру "Караван" Ярослава Мазурка – пані Галина, розповіла, що її син працював раніше в охороні Бакая, передає кореспондент УНН.

"Останній раз він приїздив до мене 18 вересня з дружиною. Поїхав від мене 20. Вітав мене з Днем народження, понавозив цукерок і шоколадок. Коли їхав, хотіла йому дати ще 100 євро, бо я не бідна, їжджу на заробітки в Польщу і тут продаю все, що можна. Але він не взяв. Обійняв, поцілував мене і сказав, що не треба, бо в нього гроші є. Обличчя у нього було дуже сухе, стягнуте і не таке як на фото і мав бороду. Запитувала його, де працює зараз, але нічого мені не казав. Казав тільки, що возить якогось бізнесмена і працює в охороні. Також він колись працював в охороні Бакая", - сказала вона.

Жінка також повідомила, що її син займався спортом і був боксером. "Вдома мав боксерську грушу. Переїхав в Київ і забрав її з собою".

Вона також зазначила, що під час обшуку в пічці знайшли пістолет, але він був іграшковий. "Він був пластмасовий і був подарований онуці на день народження. На горі знайшли його боксерські рукавиці. Цілий мішок і все забрали. Фотографії де він старший, всі позабирали", - сказала жінка.

Однокласники та знайомі Ярослава Мазурка, котрого підозрюють у вбивстві охоронців київського супермаркету "Караван", розповіли про те, як він виріс.

Стало відомо, що Ярослав провчився у школі 9 класів. За словами однокласників, у школі Ярослав був дуже спокійним, сталево-врівноваженим та організованим хлопцем.

"Його важко дуже було спровокувати на якусь агресію чи, як то кажуть, "вивести з себе". Він ніколи не піддавався на провокації", - повідомив УНН один із однокласників Ярослава.

Але, разом із тим, однокласники згадують і дещо дивну рису характеру хлопця.

"Ярослав мав дивну звичку позичати дрібні гроші і ніколи їх не віддавати. Позичав 2, 3, 5 копійок і не віддавав", - розповідає однокласник Ярослава.

Як повідомлялося, кореспонденту УНН стало відомо, що про можливу причетність Ярослава Мазурка до вбивства охоронців у київському супермаркеті "Караван" повідомила його мати.

За словами сусідів сім'ї Мазурок, мати Ярослава, котра зловживає алкоголем і вже кілька днів поспіль знаходиться у стані постійного алкогольного сп'яніння, побачивши зйомку відеокамер спостереження із супермаркету, де відбулася стрілянина, сама розповідала сусідам та знайомим про те, що це її син. Згодом про це стало відомо правоохоронцям.

Нагадаємо, наразі на автошляхах, котрі ведуть до Кам'янки-Бузької, рідного міста підозрюваного, чергують озброєні міліцейські патрулі. На стендах розвішані фото підозрюваного. Але наразі фото дуже поганої якості.

Нагадаємо, Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив, міліція встановила особу зловмисника, який минулого тижня розстріляв охоронців гіпермаркету "Караван" у Києві.

"Завдяки зусиллям і інформації, яка надходила до нас від громадян, ми встановили особу людини, яка скоїла цей тяжкий злочин. Цей громадянин - уродженець Львівської області, який тривалий час проживав у місті Києві. Мазурок Ярослав Феодосійович, 1974 року народження. Ця людина працювала в приватних охоронних структурах, займалася спортом, має звання КМС з боксу", - сказав Захарченко.

26 вересня, молодий хлопець у "Каравані" розстріляв охоронців. Троє були вбиті, четвертий поранений і прооперований. Злочинець влаштував стрілянину після того, як сек'юріті його зловили на крадіжці і супроводжували в кімнату охорони.

Класний керівник "Караванського стрілка" не вірить, що Ярослав міг убити людей

Підозрюваний у вбивстві охоронців ТРЦ "Караван" у школі був тихою і спокійною дитиною. Про це повідомила його класний керівник з 5-го по 9-ий клас Емілія Ниїлко, передає кореспондент УНН.

"Вчора до мене приходили слідчі і попросили написати його (Ярослава Мазурка - ред.) психологічний портрет. Що я можу сказати? Я його не бачила вже 24 роки. Після закінчення школи він одразу поїхав у Київ. Люди кажуть, що мав хорошу роботу і навіщо йому вбивати тих людей, незрозуміло. У школі він вчився в міру своїх можливостей. Мав хорошу голову і міг би вчитися ще краще, але не хотів. Щоб колись він бився, я навіть не пам'ятаю. Жодних скарг на нього, ніколи не було. Я не раз запитувала хлопців, чи не б'ється Ярослав і не викликає конфліктні ситуації? Але вони говорили, що нічого такого він не робить. Був тихою і спокійною дитиною", - сказала жінка.

Вона також зазначила, що єдиною проблемою було те, що він виховувався без батька.

"Він у нього був, але пив і зовсім не виховував сина. А мати душі в ньому не чула. Завжди купувала йому гарні речі. Я до кінця не вірю, що це Ярослав, хоча і не бачила стільки років, але не міг цього зробити", - сказала вона.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1060 | Додав: nowyny | Теги: вбивця, Караван | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]