Пт, 2024-04-26, 21:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:24
В МВС джерело стверджує, що спецназу дали "добро" на ліквідацію стрільця з "Каравану"
Інші останні Кримінальні новини
Незважаючи на те, що вбивцю з гіпермаркету "Караван" все ще не знайшли, затримувати стрільця ніхто не буде. Джерело в МВС заявляє, що бійцям надійшла команда ліквідувати озброєного злочинця, передає "Комсомольская правда в Украине".

"Ця людина холоднокровно поклала трьох, четвертого врятувало тільки диво, це значить, відступати йому нема куди, - розповіло джерело. - Судячи з його дій, він буде боротися до останнього. А що у цього хлопця є зброя, то брати його живим небезпечно. Щоб не ризикувати здоров'ям хлопців, вони отримали команду стріляти на ураження. Залишилося тільки встановити місцезнаходження злочинця. Штурм може початися будь-якої хвилини".

Джерело припускає, що ліквідація злочинця може пройти за одеським сценарієм штурму банди Дикаєва.

"Якщо з'ясується, що він забарикадувався в якійсь квартирі, доведеться відпрацьовувати такий сценарій, як і в Одесі, з оточенням району, з бронетранспортерами та залученням бійців СБУ "Альфа", - розповів він.

У зв'язку з подіями в ТЦ "Караван" Генеральна прокуратура України має намір ініціювати проведення перевірок діяльності охоронних фірм у регіонах. Про це сьогодні, 2 жовтня, заявив генеральний прокурор Віктор Пшонка, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Пшонка підкреслив, що "планується таке завдання від Генеральної прокуратури прокуратурам регіональним, щоб вони дали правову оцінку там, де є порушення, і в період жовтня місяця такі перевірки будуть проведені в усіх практично регіонах".

Нагадаємо, трагедія в торговельному центрі "Караван" сталася 26 вересня. Невідомий, якого зафіксували відеокамери, застрелив трьох співробітників служби безпеки і зник.

По Києву розвішено фотографії злочинця, є відео вбивства, передбачуваний маршрут втечі, проте перевірки підвалів, горищ та гуртожитків у Оболонському районі результатів поки що не дали. Правоохоронці схиляються до думки, що кілер є психічно хворим. Психологи цю версію критикують, зазначаючи, що він вчиняв злочин з незворушним обличчям і виглядав цілком осудно.

До 1 жовтня міліція отримала щонайменше 30 повідомлень про людей, схожих на стрільця з "Каравану".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 944 | Додав: adminA | Теги: МВС, ліквідацію стрільця з Каравану | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]