Чт, 2024-04-25, 08:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:58
На мовлення російською перейде частина телеканалів
Інші останні Телевізійні новини

Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов вважає, що деякі українські телеканали перейдуть на російську мову мовлення - після видалення графи "мова" із заяв про видачу ліцензій. Про це він заявив у коментарі Радіо Свобода.

Причому, Манжосов не згоден із думкою, що це явище може стати масовим.

"Деякі канали дійсно перейдуть на російську мову. Але основна маса, думаю, так і залишиться. Така картина, яка була, вона влаштовувала всіх", - зазначив він.

Як повідомлялося, раніше Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення затвердила нові зразки заяв про видачу (продовження), переоформлення та видачу дубліката ліцензій на мовлення, із якої вилучена графа "Мова(и), якою (ими) вестимуться передачі (%)".

У липні прем'єр-міністр України Микола Азаров порадив телеканалові "1+1" включати до свого ефіру контент російською мовою.

Нагадаємо, Закон "Про засади державної мовної політики" голова Верховної Ради Володимир Литвин підписав 31 липня, а Віктор Янукович - 8 серпня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 1149 | Додав: admin | Теги: телеканали, мовлення російською | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]