Чт, 2024-03-28, 12:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:40
В Україну Польща направить 10 поліцейських
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Польський уряд відправить в Україну в рамках Консультативної місії Європейського Союзу (КМЕС) групу поліцейських. Згідно з ухваленим рішенням, чисельність групи складе близько 10 чоловік, передає Deutsche Welle.

Польські правоохоронці допоможуть українським колегам із втіленням реформ в міліції та в оновленні силових структур. Під час свого перебування в Україні польські службовці не будуть мати зброї і будуть підкорятися керівництву місії ЄС.

З 1 грудня 2014 розпочала роботу Консультативна місія Євросоюзу з питань реформування МВС. У складі місії спочатку працювали 40 експертів, ще 30 планувалося залучити пізніше. Місія діє в Україні у рамках реформи органів внутрішніх справ. Реформи передбачають приведення органів внутрішніх справ зі стандартами Євросоюзу.

А 4 лютого Верховна Рада ратифікувала угоду між Україною та ЄС щодо статусу Консультативної місії Європейського Союзу.

Польща також оголосила про готовність взяти активну участь у навчанні і тренінгу молодшого офіцерського складу українських збройних сил і Нацгвардії.

У квітні повідомлялося, що США відряджають до Києва чотирьох поліцейських, які впродовж чотирьох тижнів будуть навчати українських колег.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 872 | Додав: adminA | Теги: Польща, Україну, 10 поліцейських | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]