Чт, 2024-04-25, 21:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:38
Україні Німеччина і Польща запропонували допомогу в модернізації економіки
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Міністри закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер і Польщі Радослав Сікорський, заявляють про готовність їх країн надати допомогу Україні в модернізації економіки.

19 грудня Штайнмайер здійснив свій перший офіційний візит в якості новопризначеного міністра в Польщу для зустрічей з владою. Зокрема під час зустрічі зі своїм колегою Сікорським сторони обговорили політичну ситуацію в Україні, повідомляє РБК-Україна.

Штайнмаєр наголосив, що політика "Східного партнерства" дуже важлива для Німеччини, і він уважно спостерігає за розвитком подій в Україні.

Також він сказав, що однією з цілей його візиту в Польщу було обговорення можливих варіантів надання допомоги Україні у здійсненні реформ.

"Пропозиція Європейського Союзу підписати угоду про асоціацію також є пропозицією допомогти модернізувати Україну. Ми готові допомогти Україні в здійсненні процесу модернізації", - йдеться в спільній заяві міністрів.

При цьому в заяві підкреслюється, що міністри за підписання угоди про асоціацію з Україною, але, на їх думку, все в цьому випадку залежить від самої України.

У свою чергу Сікорський висловив упевненість, що громадяни в Україні, виступаючи на мітингах, заслуговують на це.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 868 | Додав: adminA | Теги: Україні, Німеччина і Польща, модернізації економіки, допомогу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]