Сб, 2024-04-27, 05:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 192 193 194 195 196 ... 237 238 »



Зокрема, ЄС додав у новій редакції свого бєларуського "чорного списку" ще 12 осіб і 29 організацій, деякі з яких пов'язані з відомим підприємцем Юрієм Чижем.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Кот по кличке Сахарок выжил после падения с 19-го этажа одного из жилых небоскребов в американском городе Бостон (штат Массачусетс).





Столицю Китаю наповнили чутки про державний переворот, влаштований прихильниками звільненого високопоставленого чиновника Бо Сілая.




У новозеландському Окленді встановили автомат для продажу марихуани.



В Вологодской области совершен беспрецедентный по дерзости побег из исправительной колонии строгого режима.



Куріння прискорює процеси дегенерації мозку навіть у тих, хто курить тільки по вихідних, "за компанію", з'ясували британські дослідники. Принаймні пам'ять потерпає однаковою мірою.



У московському Центрі освіти №166 на уроках сидить справжній робот, яким через Інтернет керує дев'ятикласник Женя, перебуваючи вдома.


У Бразилії 12-річна Наташа Мораес де Андраде, яка жодного разу не стриглася, планує обрізати свої довгі коси.





"Аль-Каїда" взяла на себе відповідальність за серію терактів, скоєних 20 березня в Іраку, в яких загинули майже 50 людей і майже 250 отримали поранення.



Мавританія погодилася видати Лівії колишнього голову спецслужб режиму Муаммара Каддафі - Абдаллу ас-Сенуссі, затриманого минулого тижня в цій країні. Про це заявив у середу заступник прем'єр-міністра лівійської Перехідної національної ради (ПНР) Мустафа Абу Шагур.



У Мексиці відразу п'ять повторних підземних поштовхів сталися після землетрусу у вівторок, 20 березня, епіцентр якого розташовувався в південно-західному штаті Герреро. За уточненими даними, магнітуда першого землетрусу склала 7,8 за шкалою Ріхтера.



Бійня у єврейської школи в Тулузі, жертвами якої стали чотири людини, у тому числі троє дітей у віці від трьох до десяти років, - це "національна трагедія" для Франції, заявив президент Ніколя Саркозі, прибувши на місце НП. Він пообіцяв зробити все, щоб знайти вбивцю.




До берегів Сирії прибув танкер Чорноморського флоту Росії "Іман". За даними джерел у штабі ЧФ, на борту танкера перебуває група спецназу.




Міжарабський телеканал Al Jazeera отримав доступ до документів, в яких міститься підготовлена сирійськими спецслужбами стратегія придушення антиурядових виступів.




Багато оглядачів і навіть родичі жертв вибуху вважають їхню провину недоведеною, вказуючи на значні "пробіли", які залишило слідство.