Пт, 2024-04-19, 17:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 193 194 195 196 197 ... 237 238 »



Рік тому компанія Volkswagen показувала концепт-кар XL1, який, як повідомлялося, витрачає лише 1 літр палива на 100 кілометрів шляху, і ось отримали остаточне підтвердження, що така машина готова до запуску у виробництво.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У Лівії звільнено двох британських співробітників іранського телеканалу Press TV - кореспондента Ніколаса Девіса і телеоператора Гарета Монтгомері-Джонсона.



За словами очевидців, в районі Ель-Мезе чути стрілянину з кулеметів і гранатометів. До району введено важку артилерію. При цьому Ель-Мезе є одним зі стратегічно важливих районів сирійської столиці, який дуже добре охороняється.



Одразу п'ять торнадо обрушилися на округ Лінкольн в американському штаті Небраска, повідомляє в понеділок національна метеорологічна служба США. Як наслідок розбурханої стихії сильних пошкоджень зазнали будинки й автомобілі в Лінкольні.


Площадка перед входом в московский телецентр Останкино стала в воскресенье местом протеста против политики телеканала НТВ, выпустившего в эфир фильм "Анатомия оппозиции", который на канале называют документальным, а наблюдатели - пропагандистским и изобилующим лживыми утверждениями.





Як розповів начальник відділу хронічних хвороб Управління з профілактики і контролю захворювань Міністерства охорони здоров'я Китаю У Лян'ю, "захворювання з обміну речовин стають головним вбивцею жителів міст, які страждають на ожиріння".




Щонайменше 16 осіб постраждали сьогодні, 17 березня, в результаті аварії автобуса, що перевозив юнацьку команду спортивного клубу в центральній Польщі. 14 людей постраждали в результаті аварії за участю туристичного автобуса, яка сталася 17 березня на заході Франції, в околицях міста Кемпер.



Американський виробник автомобілів Ford вимушений буде виплатити Румунії штрафні санкції в розмірі 14 мільйонів євро. Штраф винесено за недотримання приватизаційного контракту, підписаного в 2007 році між американським інвестором і автокомбінатом в місті Крайова.




Суд Ріо-де-Жанейро в суботу заборонив виїзд з країни 17 керівникам місцевих відділень корпорацій Chevron і Transocean у справі про розлив нафти на бразильському шельфі.


Кризисный центр МИД Италии подтвердил факт похищения двух итальянских граждан в индийском штате Орисса на востоке страны.



Після повернення з Куби президент Венесуели Уго Чавес заспівав для сотень своїх прихильників, що зібралися поряд з президентським палацом Мірафлорес в Каракасі.




Учасники мітингу на Пушкінській площі в Москві вирішили провести опозиційний "Марш мільйона" 6 травня. Учасники Маршу мільйона мають намір не допустити повернення на президентський пост Володимира Путіна, інавгурація якого відбудеться 7 травня.




Актор Джордж Клуні, затриманий у Вашингтоні після мітингу біля посольства Судану, відпущений з поліції після сплати штрафу в 100 доларів, повідомили представники правоохоронних органів американської столиці.




Раніше повідомлялось, що Грузія може відновити дипломатичні відносини з Російською Федерацією лише в разі визнання Москвою Абхазії і Південної Осетії регіонами, що входять до складу єдиної грузинської держави.



За даними сирійських офіційних ЗМІ, одну бомбу було приведено в дію поблизу штаб-квартири місцевої кримінальної поліції, а другу - біля центру розвідки ВВС Сирії. Зі свого боку сирійський наглядова рада з прав людини повідомляє, що вибухи прогриміли біля будівель, в яких базуються місцеві сили безпеки.