Пт, 2024-03-29, 16:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:19
Жонглюючи трьома кубиками Рубіка, чоловік складає ще один. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Людина, чия майстерність відображена на відео, вміє показувати реальні фокуси. Жонглюючи кубиками Рубіка, він одночасно складає один вільний кубик.

За його словами, він може жонглювати трьома кубиками одночасно, складаючи ще один. Цей хлопець зветься Девід Калво, і його ім'я вже занесено у книгу рекордів Гіннеса, як людину, яка за годину склала правильно найбільше кубиків, передає "Комсомольская правда".

Тим часом робот CubeStormer II, побудований з конструктора Lego, зміг зібрати кубик Рубіка за 5,35 секунди. Результат Cubestormer II виявився на 0,31 секунди краще, ніж результат австралійця Фелікса Земдегса - світового рекордсмена зі швидкісного складання кубика (в його класичному вигляді - 3х3х3). В ході змагань Melbourne Winter Open в червні 2011 року Земдегс розв'язав головоломку за 5,66 секунди.

Нагадаємо, що торік студент з Дрездена Людвіг Фітч склав кубик Рубіка під час вільного падіння в гумовому човні з висоти 14 км.

Раніше винахідник суперпопулярного в 80-ті роки кубика Рубіка, професор Ерно Рубік, вирішив вразити громадськість ще раз і створив нову головоломку - кульку Рубіка. На думку експертів, нове творіння професора, можливо, здобуде такий же величезний успіх.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1168 | Додав: nowyny | Теги: кубиками Рубіка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]