Вт, 2024-04-23, 07:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:00
Нова влада Тунісу повертає чоловікам право на чотирьох дружин і "Віагру"
Інші останні Новини світу

Після більш ніж десяти років суворої заборони у вільному продажі в Тунісі з'явився препарат "Віагра".

"Чарівні сині пігулки" для підвищення чоловічої потенції було заборонено продавати тут майже 11 років тому тодішнім президентом Зіном аль-Абідіном Бен Алі, якого навесні цього року усунуто від влади після "Жасминової революції".

Тепер нова влада вирішила скасувати заборону. Уряд послався на результати досліджень кількох спеціальних державних комісій, які дійшли висновку про можливість і навіть необхідність поширення препаратів "Віагра" та "Сіаліс" серед тунісців, передає РИА "Новости".

Згідно з висновками медиків, більше третини чоловічого населення Тунісу у віці від 40 років тепер тією чи іншою мірою потерпає на статеві розлади, і вказані засоби можуть як полегшити стан хворих, так і зміцнити стосунки в сім'ї.

Крім того, як вважають експерти, довгоочікуваному поверненню "Віагри" в Туніс сприяла і перемога на перших після падіння режиму Бен Алі вільних парламентських виборах ісламістського руху "Ан-Нахда".

Його лідер Рашид аль-Гануш заявив про намір знову, після багаторічної заборони, офіційно заохочувати багатоженство, а саме - дозволену Кораном можливість кожному чоловікові мати одночасно до чотирьох дружин.

Багато тунісців іронізують з цього приводу: після перемоги на виборах ісламістського руху "Ан-Нахда" громадяни нарешті отримали реальні плоди "жасминової" революції - чотири дружини і свободу у вигляді "Віагри".

Раніше "Ан-Нахда" вже висунув свого кандидата на посаду прем'єр-міністра. Ним став голова політбюро цієї організації Хамаді Джебалі.

Один із засновників "Ан-Нахди", 62-річний Джебалі є другою людиною в партії після історичного лідера туніського ісламізму Рашида Ганнуші.

Зауважимо, що офіційні дані про результати виборів були опубліковані трохи пізніше, ніж планувалося. Причиною цього стала рекордна явка виборців, що перевищила 90%.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1081 | Додав: nowyny | Теги: віагра, туніс, право на чотирьох дружин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]