Пт, 2024-04-19, 13:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:33
"Образливий" білборд з бабусею і котом "регіонал" зажадав прибрати
Інші останні Новини з регіонів України

У Дніпродзержинську Дніпропетровської області губернатор Олександр Вілкул від Партії регіонів категорично зажадав зняти кілька білбордів із соціальною рекламою, які стосувалися виборів і ПР зокрема, повідомляє видання Дніпроджержинськ online.

Як повідомили у виданні з посиланням на достовірних джерел, очільник облдержадміністрації телефонував власникам білборда, який розташовується в місті перед в'їздом на міст з правого на лівий берег. Зокрема, на ньому було написано: "Взнала, що внук голосував за Регіони - переписала хату на кота". Політик категорично зажадав "розібратися з цим неподобством".

Проте "регіонал" не мав права вимагати щось змінити в рекламі, бо що саме може розміщуватися на білборді - особиста справа господаря. Водночас ще один рекламний щит викликав суперечливу реакцію місцевої влади, а саме білборд даного видання. На ньому написано: "Ми крадемо і брешем, а ви оберіть нас ще!".

Прикметно, що згідно з інформацією видання, вже увечері 13 серпня верхню частину скандального білборда було заклеєно.

Нагадаємо, що від початку січня почали з'являтися повідомлення про псування білбордів з новорічним привітанням президента Україна як на заході так і на сході. За фактом псування білбордів порушено чотири кримінальні справи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1632 | Додав: admin | Теги: білборд з бабусею і котом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]