Чт, 2024-03-28, 17:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 143 144 145 146 147 ... 182 183 »


Керівництво виборчих комісій - тобто голова, його заступник та секретар - у разі систематичного невиконання своїх обов'язків можуть бути замінені не пізніше ніж 27 жовтня.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




4 вересня депутати зберуться на свою останню сесію, яка триватиме до середини грудня - до моменту передачі повноважень вже новому, сьомому скликанню.


Міністерство внутрішніх справ уклало низку угод на придбання обладнання та спецавтомобілів на 60,90 мільйона гривень, повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".


Під час виступу глави держави близько десяти осіб, деякі з яких були у футболках із написом "Стоп цензурі", підвелися з плакатами з текстами англійською та українською мовами.



Заступник голови ЦВК не став прогнозувати можливість будь-яких змін за жеребкуванням у зв'язку з тим, що 6 регіональних телерадіоорганізацій не надали попередні розклади ефірного часу для передвиборної агітації.



Не завдання міжнародних спостерігачів зробити вибори в Україні чесними. Їхнє завдання - зафіксувати і розкрити всьому світу картинку щодо проходження наших виборів.




8 серпня ЦВК зареєстрував кандидатом-самовисуванцем в окрузі № 140 (Одеська область) народного депутата Давида Жванію.




Остаточних домовленостей про делімітацію морського простору в Азовському та Чорному морях з Україною не досягнуто.



Заступник голови ЦВК Андрій Магера не виключає, що змушений буде подати у відставку, якщо не зможе протистояти порушенням на виборах.



21 серпня повідомлялося, що керівництво ТВі має намір просити редакційну раду каналу закликати учасників Всесвітнього газетного конгресу до бойкоту.




Колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка вивезли з Лук'янівського СІЗО до Менської виправної колонії на Чернігівщині.


"Щоб не було передвиборчих спекуляцій на цю тему, нам треба зафіксувати, що людина, яка йде на державну службу, повинна скласти іспит з державної мови і користуватися нею", - Литвин.





Квоту на включення своїх членів у всі 225 окружкомів отримали партії "Молодь до влади" і "Братство", які висунули по 1 кандидату в мажоритарних округах.



У список конфіскату потрапили всі меблі: ліжка подружжя і двох синів, кілька шаф, тумбочки, стінка, люстри у всіх кімнатах, шкіряний диван, кілька столів, крісла, стільці і різні статуетки, що не мають особливої цінності".


Заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна не відкидає можливості судового оскарження постанови ЦВК щодо форми і тексту виборчого бюлетеня.