Пт, 2024-04-19, 20:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 157 158 159 160 161 ... 182 183 »



Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко наполягає на рейтинговому відборі кандидатів у народні депутати в мажоритарні округи від об'єднаної опозиції.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В Україні останнім часом різко погіршилась ситуація зі свободою слова, а найнебезпечнішим містом країни для ЗМІ є Донецьк, заявили у Міжнародній організації "Репортери без кордонів".



Зараз насправді існує загроза відновлення СРСР. Таку думку висловив посол Грузії в Україні Григол Катамадзе.



Шеф-редактор сайту Lb.ua Соня Кошкіна впевнена, що звернення в прокуратуру народного депутата від ПР Володимира Ландика щодо журналістів lb.ua, тільки привід для розправи з незалежним виданням.




Екс-прем’єр Юлія Тимошенко відмовилася від проведення комісійної судово-медичної експертизи.



Акція Комітету учасників Помаранчевої революції біля стін адміністрації президента в четвер, 28 червня, закінчилася затриманням двох учасників.



300 представників української творчої інтелігенції, політики, юристи, громадські діячі створили Всеукраїнський комітет на захист української мови.




Екс-президент Леонід Кравчук звертався до Віктора Януковича з закритим листом щодо надання російській мові статусу другої державної.



Київський райсуд Харкова ухвалив призначити наступне засідання у справі про зловживання корпорації "Єдині енергетичні системи" на 10.00 10 липня.



Спостерігачі від Європарламенту - екс-президент Польщі Олександр Квасьнєвський і екс-президент Європарламенту Пет Кокс приїхали до лікарні Харкова, де проходить курс лікування екс-прем'єр Юлія Тимошенко.



Міністр закордонних справ Грузії Григол Вашадзе вважає, що Київ на шляху євроінтеграції просунувся значно далі, ніж Тбілісі.



Екс-прем'єр-міністра Україна Юлію Тимошенко, що знаходиться на лікуванні в харківській лікарні, відвідав глава берлінської клініки "Шаріте". На думку фахівця, присутність екс-прем'єра в суді зведе нанівець всі зусилля лікарів.



У громадян України сформувався стійкий образ Конституції як об'єкта неефективних експериментів, кожен з яких призводить до погіршення ситуації в державі.



Фракція Партії регіонів буде порушувати питання про внесення змін до Конституції щодо запровадження в Україні двомовності у разі, якщо не буде прийнятий у цілому мовний законопроект.


Жоден із британських міністрів не поїде до України на чвертьфінальний матч чемпіонату Європи з футболу між збірними Англії та Італії. Таке рішення ухвалено, щоб закликати Україну дотримуватися принципу верховенства закону, а також відмовитися від "вибіркового застосування законів".