Пт, 2024-03-29, 10:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:55
Поплавський став кандидатом від Партії регіонів
Інші останні Політичні новини

Ректора Київського державного інституту культури Михайла Поплавського і народного депутата Тетяну Засуху висунуто кандидатами у народні депутати по мажоритарному округу на Київщині від Партії регіонів, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

Відповідне рішення у Вишгороді ухвалили учасники зборів київської обласної організації ПР. 

Також кандидатами у депутати обрано: народного депутата Петра Мельника, депутатів Київської облдержадміністрації Олександра Онищенка, Ярослава Москаленка та Сергія Кацубу, голову Броварської міської організації Партії регіонів Сергія Федоренка, директора аграрного підприємства "Нива Переяславщини" Олександра Мостіпана і директора КП "Білоцерківхлібопродукт" Івана Шилова.

Обраних кандидатів, які балотуватимуться в округах №№ 91-98, зборам представив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк.

Як повідомлялося, 21 липня Партія регіонів оголосила список кандидатів в народні депутати в Криму. Крім того, сьогодні мер Полтави Олександр Мамай вступив до лав "регіоналів"

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1580 | Додав: nowyny | Теги: Михайло Поплавський, Партія регіонів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]