Сб, 2024-05-04, 19:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 179 180 181 182 183 »


За останній рік до Лук’янівського СІЗО та СІЗО СБУ потрапили такі відомі політики, як Валерій Іващенко, Юрій Луценко, Юлія Тимошенко, Василь Волга та інші.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Законопроекти щодо декриміналізації низки статей Кримінального кодексу не розглядатимуться на цьому пленарному тижні.



Об'єднання опозиційних партій "Комітет опору диктатурі" ініціює відставку голови Верховної Ради Володимира Литвина.



Прем'єр-міністр, лідер Партії регіонів Микола Азаров не вважає колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлію Тимошенко політичним конкурентом.




Голова блоку НУ-НС Микола Мартиненко не голосував за виключення своїх 12 колег із фракції. Ініціатором цього питання був нібито нардеп Анатолій Гриценко та група В'ячеслава Кириленка "За Україну!", яка планує повернути посаду лідера своєму голові


Українська влада ставить собі за мету засудженні і ув'язнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Таку думку в інтерв'ю висловив президент Freedom House Девід Кремер.


Екс-прем’єр Юлія Тимошенко не виключає, що той примірник директив на газові переговори, який знаходиться в матеріалах її справи, є фальшивим.





"Ці люди прибули до Лівії вже після початку війни, незважаючи на наші попередження про те, що це дуже ризиковано", - сказав директор Департаменту інформаційної політики Олег Волошин.



Прихильники Тимошенко називають процес відвертою спробою Януковича усунути свою харизматичну опонентку до парламентських виборів наступного року та його висунення на другий президентський термін в 2015 році.



Вища рада юстиції (ВРЮ) має намір дати оцінку діям судді Печерського районного суду Києва Родіона Киреєва під час судового процесу над екс-прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко.



Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua захопив УБОЗ - нібито через друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса…".



Колишній перший заступник голови Національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз Україна" Ігор Діденко засуджений до 3 років позбавлення волі умовно.




"Гадаю, мінімально – це перший номер в списку ПР. Хоча, звичайно, важко уявити його локомотивом непереможної партії, якщо подивитися рейтинги", - гадає Томенко.


Колишній голова моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи, Ганне Северінсен не бачить підстав для утримання колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Тимошенко під вартою.



На засідання Печерського районного суду Києва з розгляду кримінальної справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко як спостерігач прибула колишній співдоповідач Моніторингового комітету ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен.