Чт, 2024-04-18, 19:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:21
Замовник обурився, бо у Луганську перестали рекламувати ЄврАзЕС по телевізору
Інші останні Політичні новини

У Луганську припинено трансляцію на телеканалах ролика, що рекламує Євразійське економічне співтовариство (ЕврАзЕС). Про це повідомив депутат Луганської обласної ради від Компартії, замовник трансляції ролика Владислав Кривобоков, передає УНІАН.

За його словами, про заборону трансляції йому розповіли представники двох луганських телеканалів ЛОТ та ІРТА.

"Мною на ім’я керівників телекомпаній були направлені листи з проханням дати роз'яснення з приводу розриву договірних відносин і, відповідно, зняття ролика з прокату. Відповідей поки що я не одержав", - сказав Кривобоков.

У відкритому зверненні на своєму сайті він пояснює, що в ролику "усього лише висловив свою громадянську позицію, яка, до речі, відображає надії, принаймні, половини громадян України".

У цьому ролику кілька пар рук спочатку руйнують пазли у вигляді мапи України, Росії, Бєларусі і Казахстану, а потім його збирають під логотипом ЄврАзЕС.

24 листопада народний депутат, голова підкомітету Верховної Ради з питань реклами Олена Кондратюк висловила занепокоєння з приводу бездіяльності влади в Луганську і на державному рівні з приводу трансляції на регіональних телеканалах Луганська рекламного ролика ЄврАзЕС.

Вона зазначала, що в рекламному ролику присутній державний символ України - Державний прапор, а також державні символи інших держав, що є порушенням вимог статті 8 закону України "Про рекламу".

Кондратюк звернулася до Генпрокуратури, Державної інспекції з питань захисту прав споживачів і в Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення з проханням дати правову оцінку фактам "прояву недобросовісної реклами і вжити відповідних заходів".

2 грудня представник Нацради з питань телебачення і радіомовлення в Луганській області Андрій Привальцев повідомив, що Нацрада розглядає звернення нардепа Кондратюк з приводу трансляції на телеканалах у Луганську ролика, що рекламує ЄврАзЕС.

Комуніст Кривобоков 17 листопада заявляв, що готовий накласти на себе руки, якщо Україна вступить у Європейський Союз.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1091 | Додав: adminA | Теги: реклама ЄврАзЕС, Луганськ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 EVM • 00:27, 2011-12-12 [Матеріал]
Як взагалі таку рекламу можуть дозволяти в Україні?
Це ж пропаганда комуняк... а Кривобокову бажаю дотриматись своєї заяви)
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]