Сб, 2024-04-27, 18:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 180 181 182 183 »


Низка впливових людей світу підписали відкритого листа, у якому висловили занепокоєння з приводу останніх подій в Україні. Про це сказано у статті під назвою "Україна втрачає свій шлях".

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник готовий поміняти автомобіль на велосипед як засіб пересування після відставки.


 

Захист колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко просить Печерський районний суд Києва звільнити її з-під арешту. Відповідне клопотання заявив захисник Тимошенко Олександр Плахотнюк.


 

Активіста київської організації ВО "Свобода" Едуарда Ігольнікова звинуватили у організації державного перевороту та схиляли до негласної співпраці з МВС, пише Українська правда.


 

З тезою, що давно настав час піднімати народ на боротьбу проти влади, неспроможної керувати країною, погодилися 56,9% молодих людей, 49,8% людей середнього віку і 46,3% старших.


 

В Печерський районний суд Києва, у п’ятницю, 26 серпня, надійшла заява Юлії Тимошенко з вимогою порушити кримінальну справу проти президента України і також екс-прем’єра Віктора Януковича за підписання газових угод з Росією в 2007 році.


 
Україна відзначає 20 років своєї незалежності. 24 серпня 1991 року, на п'ятий день після невдалого путчу ГКЧП, Верховна рада УРСР ухвалила Акт проголошення незалежності України.

 

Посол Чехії Іван Почух у вівторок прибув в Україну. Про це сказано в повідомленні прес-служби посольства Чехії в Україні. У ньому зазначається, що посол привіз привітання прем'єр-міністра з нагоди 20-річчя незалежності України.


 

Прокуратура Києва не встановила на тілі колишнього лідера партії "Народний рух України" В'ячеслава Чорновола тілесних ушкоджень, не пов'язаних з дорожньо-транспортною пригодою, тим самим підтвердивши версію загибелі політика в результаті автомобільної аварії.


 

 

Указ президента про щорічне відзначення Дня Державного прапора України 23 серпня був підписаний у 2004 році.




Заступник директора Інституту держави і права ім. Корецького Національної академії наук Володимир Загребельний вважає, що директиви Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" на укладення газових контрактів з Росією у 2009 році є способом реалізації повноважень прем'єр-міністра.


 

Народний депутат України Наталія Королевська (БЮТ-Батьківщина) вимагає побачення з екс-прем'єром, лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко, щоб переконається в умовах її перебування в СІЗО.

Уболівальники київського "Динамо" облаяли президента Віктора Януковича під час матчу. Інцидент стався на початку матчу "Динамо" (Київ)- "Карпати" (Львів), який завершився з рахунком 2:0 на користь киян, повідомляє Голос UA на РФ.


Колишній перший віце-прем'єр-міністр, перший заступник голови партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Олександр Турчинов заявляє, що влада перешкоджає приїзду в Київ людей, які хочуть взяти участь в акціях на підтримку колишнього прем'єр-міністра, лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.


 

Головуючий в "газовій справі" суддя Печерського райсуду Києва Родіон Киреєв задовольнив клопотання сторони звинувачення про арешт екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.