Пт, 2024-04-19, 13:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:03
Правил провезення валюти ЄС не змінював
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Нових правил щодо декларування валюти при в'їзді та виїзді з ЄС не ухвалювали. Про це NEWSru.ua повідомило представництво Євросоюзу в Україні.

"Представництво ЄС в Україні бажає роз'яснити нещодавно опубліковану деякими українськими ЗМІ інформацію про нові вимоги ЄС декларувати готівку при в'їзді та виїзді з ЄС. Ця інформація неточна, а саме там, де зазначається, що готівка в сумі 10 000 євро повинна бути задекларована з 1 січня 2013 року", - сказано в повідомленні.

У представництві пояснили, що ця норма набрала чинності ще з 15 червня 2007 року (згідно з Приписом ЄС 1889/2005) і застосовується щодо всіх подорожніх, які покидають або в'їжджають в Європейський Союз. "Жодних нових правил не запроваджено з 1 січня 2013 року", - підсумували в представництві.

Нагадаємо, на всій території ЄС з 1 січня почала діяти єдина форма митної декларації для заяви фізичних осіб про переміщення грошових коштів.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1028 | Додав: adminA | Теги: правил провезення валюти, ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]