Пт, 2024-04-19, 01:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:07
Принц Гаррі погуляв оголеним у Лас-Вегасі. ФОТО
Інші останні Новини Європейського Союзу

Правило "що відбувається у Вегасі, залишається у Вегасі", мабуть, поширюється не на всіх: ЗМІ опублікували фотографії з однієї з вечірок, що проходила в ігровій столиці Америки, на яких зображений британський принц Гаррі, який в розпал веселощів роздягнувся догола.

"Королівська" вечірка проходила в одному з люксових готелів міста, і, розпочавшись в басейні, закінчилася в номері. "Гаррі в оточенні великої кількості друзів спустився в бар готелю, де зустрів красивих дівчат і запросив їх у свій VIP-люкс", - пише TMZ.

При цьому в ході веселощів принц поступово позбавлявся одягу. Так, на фотографіях, зроблених кимось з гостей, рудоволосий молодий чоловік, схожий на Гаррі, зображений повністю оголеним: на одному знімку він просто стоїть біля крісла, а за його спиною ховається неодягнена дівчина, на іншому ж - біля більярдного столу принц обіймає голу супутницю ззаду. Як уточнюється, намисто на шиї у молодої людини з фотографій збігається з тим, що бачили на принці в понеділок біля басейну.

"У нас немає коментарів до даних фото", - заявили в прес-службі англійської королівської сім'ї, проте все ж підтвердили, що молода людина на знімках - наслідний принц Гаррі.

Як уточнює британська преса, "літо розваг" у принца Гаррі почалося незабаром після закриття Олімпійських ігор у Лондоні, на яких він був послом від Великобританії: в компанії свого кращого друга Тома "Скіппі" Інскіпа і двох охоронців він відправився в місто гріхів відпочити.

Зупинившись у п'ятизірковому готелі Wynn, вартість номера якого обійшлася королівській персоні приблизно у 750 доларів на добу, принц був в перший же день помічений за грою в азартні ігри.

Крім того, принц Гаррі з компанією провели день біля басейну з бунгало в MGM Grand, що обійшлося йому в 1400 доларів. При цьому скрізь молодий чоловік з'являвся у супроводі симпатичних дівчат в бікіні, які не могли втриматися, щоб не викласти в Twitter свої фотографії з Гаррі з коментарями про те, який він "джентльмен".

Нещодавно Гаррі казав, що змінив свої звички. "Я більше не ходжу на вечірки, я занадто старий для цього", - сказав він одному з членів канадської олімпійської команди в Лондоні. Нагадаємо, що принцу зараз 27 років.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 5009 | Додав: admin | Теги: Лас Вегас, принц Гаррі, Оголений | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]