Чт, 2024-04-25, 09:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:16
Тігіпку пообіцяли перший номер у списку Партії регіонів
Інші останні Політичні новини
Сергію Леонідовичу могли запропонувати очолити передвиборчий список "регіоналів" на наступних парламентських виборах в обмін на такий крок.

"Гадаю, мінімально – це перший номер в списку ПР. Хоча, звичайно, важко уявити його локомотивом непереможної партії, якщо подивитися рейтинги", - гадає Томенко.

Але, на думку віце-спікера, навіть якщо Тігіпко стане на чолі списку ПР, то наступним кроком "проситься" рішення про те, що "не сьогодні-завтра він повинен стати прем'єр-міністром".

Те, що Тігіпко зволікає із вступом до Партії регіонів, Томенко пояснює невиконанням обіцянок, даних йому.

"І остання заява Тігіпка - що він не прийняв остаточне рішення - говорить про те, що, можливо, президент пообіцяв йому одне, а на практиці це не реалізує. Гадаю, в даному випадку не всі у ПР сприйняли такий формат об'єднання".

На думку Томенка, Тігіпко став заручником боротьби у Партії регіонів.

"Вона звичайно не видима. Але, я вам скажу, якби не було боротьби, то ми б вже давно мали прем'єр-міністра уряду Криму. Президент не може визначитись, тому що іде протистояння у партії. Таке ж протистояння є і на місцевому рівні. У Чернівецькій області досі немає голови облради, вже 8 місяців. Немає мерів у багатьох містах. З одного боку, влада говорить, що вона потужна, але в них немає кандидатів на прямі вибори, тому вони їх і бояться".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1347 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]