Пт, 2024-04-26, 23:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:01
У Грузії одного з чиновників вбили випадково
Інші останні Новини світу
У ніч проти п'ятниці у Тбілісі вбито співробітника міністерства у справах молоді та спорту Деві Сірадзе. Про це повідомляє "Новости-Грузия" з посиланням на телекомпанію "Імеді".

Вбивство скоєно в квартирі колишнього міністра спорту Ладо Вардзелашвілі. Як з'ясувалося, Сірадзе, який нещодавно повернувся з-за кордону, перебував у колишнього міністра в гостях. Під час застілля і було здійснено постріл, який, за попередніми даними, був випадковим.

Агентство GHN описує подію так: "У будинку Вардзелашвілі відзначали повернення друга. В одного з гостей випадково впала зброя. Зброя вистрілила, в результаті чого було поранено Сірадзе".

Постраждалий вибрався на вулицю, де і помер.

Загиблий Деві Сірадзе працював в міністерстві з 2009 року. Він керував там управлінням у справах молоді.

Крім того, в Грузії вже затримано Ладо Вардзелашвілі, в квартирі якого сталося вбивство. За попередніми даними, його підозрюють у незаконному зберіганні зброї.

Інформацію про затримання господаря будинку підтвердив його адвокат Гогіта Габаідзе. Він пояснив також, що випадковий постріл здійснив знайомий колишнього міністра - якийсь Звіад Кавтарадзе. Що стосується зброї (про яку саме зброю йде мова, не уточнюється), то вона, за інформацією "Новин-Грузія", була оформлена на іншу людину - якогось Вахтанга Бічашвілі (в ЗМІ зустрічається й інше написання його прізвища - Бічікашвілі). Обидва - Кавтарадзе і Бічашвілі - також затримані.

Зброя при цьому, як з'ясувалося, зберігалася в сейфі у колишнього міністра (повідомляється, що Вардзелашвілі якийсь час назад отримав зброю в подарунок, хоча і не оформив її на себе).

Також читайте:


Имя Полины Кочеткова многие привыкли отождествлять с правозащитной деятельностью, с центром "Весна", где она много лет работала. Поэтому ее книга прозы "Бабочки" для многих стало сюрпризом. Ежедневное пребывание на острие чужой боли - способствует ли это художественному творчеству? Легко написать книгу вместе с автором, который находится за решеткой? Автор книги - гостем в нашей редакции, для которой накануне по выгодной цене закупили кожаные диваны с помощью интернет-магазина loranmebel.com.ua.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1085 | Додав: nowyny | Теги: Грузія, вбито, деві сірадзе | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]