Чт, 2024-04-25, 15:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:48
Українське дербі за вихід у фінал кваліфікації Australian Open - Цуренко - Залевська
Інші останні Спортивні новини
Успішно розпочала рік найкраща ракетка України Леся Цуренко. Після вдалого виступу на турнірі в Брісбені, після якого Леся піднялася з 116-го місця в рейтингу WTA одразу на 83-є, українка з перемоги стартувала і в кваліфікації першого турніру року серії "Великого Шолома" - відкритого чемпіонату Австралії.

Леся Цуренко (1) - Бетані Маттек-Сендс 6:3, 6:7 (5), 6:3

Наступною суперницею Цуренко стане інша представниця України - одеситка Марина Заневська, що вирвала перемогу у досвідченої американської тенісистки Джилл Крейбас: 4:6, 6:2, 6:2.

Виграли й інші українки. 20-річна дніпропетровчанка Людмила Кіченок в дуже складному поєдинку обіграла досвідчену аргентинку Паулу Ормаечеа - 3:6, 7:5, 8:6.

У другому раунді Кіченок зустрінеться з туркенею Буюкакчай. А вже у фіналі кваліфікації, якщо пройде другий раунд, Людмила зіграє з переможницею українського протистояння Цуренко - Залевська.

Юлія Бейгельзімер у двох партіях спокійно розібралася з господинею турніру австралійкою Сторм Сандерс - 6:2, 6:2, і тепер зіграє з Гретою Арн з Угорщини. А Ольга Савчук обіграла тенісистку з Канади Шерон Фішман 6:4, 7:6 (4). У другому раунді українка зіграє з іспанкою Естрельою Кабеза Кандела.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: Australian Open, Цуренко - Залевська, фінал, українське дербі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]