Пт, 2024-03-29, 12:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:11
Володимир Кличко увійшов до п'ятірки кращих боксерів усіх часів
Інші останні Спортивні новини

Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко ввійшов до списку боксерів, які успішно виступили на Олімпійських іграх та досягли успіхів в професійному боксі. Американський журнал The Ring віддав українському чемпіону п'яту сходинку у Топ-10. Всі боксери першої десятки рейтингу досягали найвищих вершин у професійному боксі, і сім з десяти ставали олімпійськими чемпіонами.

Лише троє боксерів - Флойд Мейвезер, Рой Джонс та Евандер Холіфілд, - не змогли здобути олімпійське "золото", бо кожного з них засудили судді. Проте вони довели, хто є хто на професійному ринзі.

Цікаво, що автори рейтингу не включили в першу десятку Оскара Де Ла Хойю, промоутерська компанія якого Golden Boy з 2007 року є власником журналу. Рейтинг боксерів, які успішно виступили на Олімпіаді та досягли успіхів серед "профі":

1. Мухаммед Алі (1960) – золото

2. Рой Джонс (1988) – срібло

3. Шугар Рей Леонард (1976) – золото

4. Пернелл Вітакер (1984) – золото

5. Володимир Кличко (1996) – золото

6. Флойд Мейвезер (1996) – бронза

7. Леннокс Льюїс (1988) – золото

8. Джордж Формен (1968) – золото

9. Джо Фрейзер (1964) – золото

10. Евандер Холіфілд (1984) - бронза

Журнал The Ring - один з найкращих світових щомісячних журналів, присвячених боксу. Видання було засноване 1922 року в США.

14 серпня повідомлялося, що 28 серпня Володимир Кличко і польський боксер Маріуш Вах домовилися щодо дати і місця поєдинку. Бій пройде 10 листопада в Гамбурзі.

Цікаво, що польський гігант вважає Володимира своїм кумиром.

"Володимир Кличко - мій кумир. Я стежу за його кар'єрою, ми тренувалися з ним в одному залі в "Юніверсум", я бачив його тренування і спаринги. Кілька років тому я навіть не думав, що зустрінуся з ним в рингу. Я поважаю Володимира, але в день бою я про це забуду і вийду в ринг, щоб побити його", - розповів боксер.

Раніше, нагадаємо, брати Клички обіцяли провести в 2012 році один з своїх поєдинків на НСК "Олімпійський" у Києві. Але переговори Віталія Кличка з керівництвом арени було зірвано.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1106 | Додав: admin | Теги: Володимир Кличко, кращий боксер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]