Вт, 2024-04-23, 14:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:04
З СТБ журналістка звільнилася, протестуючи проти сюжетів про "пакращення"
Інші останні Політичні новини
Учасниця руху "Стоп Цензурі", журналістка Наталія Соколенко оголосила про своє звільнення з телеканалу СТБ - їй набридло брати участь в "обдуренні мільйонів людей". Про це вона написала в блозі на Українській правді.

"Немає в природі політика з прізвищем Королевська. Це вигадка влади для одурманення людей, які ненавидять "регіоналів". Це абсолютно очевидно для читачів УП. Проте неочевидно для багатомільйонної аудиторії моїх "Вікон" на телеканалі СТБ. В "Вікнах" Королевська представляється як реальний політик, який щось міркує, вирішує, чи збирається робити, але це неправда. Гроші на рекламу - не її гроші. Слова (до речі, українською цей міраж так і не заговорив) - не її, а загону бездарних спічрайтерів, які, як в анекдоті про студента-біолога "якби у риби було хутро, там водилися б воші", пишуть їй під копірку під будь-яку подію один текст про ідеї "пакращення" в області малого бізнесу", - пише Соколенко.

При цьому журналістка додає, що сама жодного сюжету ані щодо Королевської, ані про "пакращення" Януковича, Азарова або інші не зробила. "Але мені все одно соромно. Тому я написала заяву про звільнення за власним бажанням ... І приберіть ваших дітей від блакитних екранів", - зазначила вона.

Як повідомлялося, за даними громадської організації "Український освітній центр реформ", частка матеріалів з ознаками політичної ангажованості у ЗМІ у п'яти українських областях і Криму складає 37%. Дані моніторингу в травні свідчать, що відсоток політичної "джинси" фактично не зменшується (у березні було всього лише на 1% більше).


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1024 | Додав: adminA | Теги: Журналістка, про пакращення, стб | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]